STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Συμφωνία Βασιλειάδη - "άστεγων" αντί 18 εκατ. ευρώ ετησίως

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης συμφώνησε με τις επτά "άστεγες" τηλεοπτικά ομάδες, μέχρι την Πέμπτη υπογράφεται το προσύμφωνο με την ΕΡΤ, το πρωτάθλημα αρχίζει στις 25 Αυγούστου

Σε απόλυτη συμφωνία με τις επτά "άστεγες" τηλεοπτικά ομάδες και για το ύψος των συμβολαίων τους και για τους όρους που θέτει η κυβέρνηση για την αναδιάρθρωση ήρθε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μετά τη σημερινή συνάντηση με τους εκπροσώπους τους.

Επόμενο βήμα είναι η υπογραφή προσυμφώνου μέχρι την Πέμπτη, όταν είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του πρωταθλήματος. Μετα το προσύμφωνο με την ΕΡΤ (τα χρήματα θα δοθούν μέσω της Λίγκας) οι επτά "άστεγες" ομάδες θα συνυπογράψουν και την προκήρυξη του πρωταθλήματος 2018-2019. Το συμβόλαιο θα είναι για 1+1+3 χρόνια, ανάλογα και με τις εξελίξεις που θα προκύψουν στο ζήτημα της αναδιάρθρωσης και της ενδεχόμενης παρουσίας 12 ομάδων στη Σούπερ Λίγκα από την σεζόν 2020-21.

Τα 105 εντός έδρας ματς των επτά ομάδων (Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Αρης, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων, Λαμία) εφέτος θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ, όπως είχε αναφέρει από χθες το Sport24.gr. Την επόμενη σεζόν (2019-2020) πιθανότατα θα προκύψει σύμπραξη ΕΡΤ - NOVA για "ανταλλαγή" τηλεοπτικού προϊόντος από τη Σούπερ Λίγκα, ανάλογα με τα συμβόλαια των ομάδων.

Σημειώνεται ότι τα 18 εκατ. ευρώ δεν θα μοιραστούν ισόποσα στις επτά ομάδες, αλλά ανάλογα με την εμπορικότητά τους και το συμβόλαιο που είχαν πέρυσι από τη Nova.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ