STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Συμφώνησαν Ηρακλής και ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια

Συμφώνησαν Ηρακλής και ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ηρακλής και ΠΑΟΚ έφτασαν σε συμφωνία για ανταλλαγή εισιτηρίων στα μεταξύ τους ντέρμπι σε Καυτανζόγλειο και Τούμπα. Στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή οδηγείται το θέμα εφόσον αρνηθεί η αστυνομία.

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας Ηρακλή και ΠΑΟΚ συναντήθηκαν την Πέμπτη (8/10) και συζήτησαν για το επίμαχο ζήτημα της ανταλλαγής εισιτηρίων στους αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Από πλευράς Δικεφάλου ο κ. Πλιάτσικας και ο κ. Γεροντίδης και από πλευράς Γηραιού ο κ. Σαρλής κατέληξαν σε οριστική συμφωνία για ανταλλαγή ίδιου αριθμού εισιτηρίων στα δύο ματς, αρχής γενομένης από το Καυτανζόγλειο, στις 18/10 και στο δεύτερο γύρο στην Τούμπα.

Βέβαια, η αστυνομία πρόκειται να επιδείξει αρνητική στάση στην κοινή πρόταση που αναμένεται να καταθέσουν οι δύο σύλλογοι, στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα.

Επομένως, την ευθύνη της τελικής απόφασης για το θέμα αναμένεται να την λάβει η πολιτεία και πιο συγκεκριμένα ο Σταύρος Κοντονής.

Αυτό που μένει να φανείς τις επόμενες ημέρες είναι εάν θα εγκριθεί το κοινό αίτημα Ηρακλή και ΠΑΟΚ, μετά τη συμφωνία τους, για ανταλλαγή περίπου 7.000 εισιτηρίων στα μεταξύ τους ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ