STOIXIMAN SUPER LEAGUE

SuperLeague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της SuperLeague 1 μετά τη νίκη (1-0) του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο αιώνιο ντέρμπι και την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής.

Η 17η αγωνιστική της SuperLeague 1 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (5/1) με τη διεξαγωγή στο κεκλεισμένων Γ. Καραϊσκάκης του αιώνιου ντέρμπι, στο οποίο ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη (1-0) επί του Παναθηναϊκού χάρη σε γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο 74ο λεπτό.

Οι ερυθρόλευκοι με το τρίποντο αυτό προσπέρασαν ξανά τον ΠΑΟΚ - ο οποίος το Σάββατο γνώρισε την ήττα (4-2) από τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κι έβαλε τέλος στο αήττητο σερί 51 ματς στο πρωτάθλημα - και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Πειραιά οδηγεί την κούρσα με 41 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον δεύτερο ΠΑΟΚ (40 βαθμοί). Η ΑΕΚ είναι μόνη τρίτη, ενώ ο Άρης μόνος τέταρτος. Στην πέμπτη θέση ισοβαθμούν στους 23 οι ΟΦΗ, Ξάνθη. Το τριφύλλι παράμεινε στο 22 βαθμούς, μαζί με Λαμία, Ατρόμητο και ΑΕΛ. Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ