STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: "Βήμα-βήμα με τις οδηγίες υγειονομικών αρχών και κυβέρνησης"

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE / ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.   (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE / ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Super League τονίζει ότι προχωρά με βάση τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και της κυβέρνησης και σχεδιάζει τα επόμενα βήματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (30/4) το πλάνο επιστροφής στον αθλητισμό, επιτρέποντας από τις 5 Μαΐου η επιστροφή προπονήσεων Super League σε γκρουπ 6-8 ατόμων, ενώ πέταξε μπαλάκι στη διοργανώτρια αρχή για τη συνέχιση.

Η πρώτη αντίδραση δεν άργησε να έρθει από τη διοργανώτρια αρχή της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Όπως τόνιζαν από τη Super League σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα με βάση τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και της κυβέρνησης.

"Προχωράμε βήμα-βήμα με βάση τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και της κυβέρνησης", ήταν η τοποθέτηση από τη Λίγκα. Υπενθυμίζεται ότι η τηλεδιάσκεψη της Super League 1 ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (29/4) και πάρθηκαν μια σειρά από αποφάσεις που αφορουν την προσπάθεια για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, τα τηλεοπτικά και όχι μόνο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ