STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Την Πρωτοχρονιά αποφασίζουν οι διαιτητές

SUPERLEAGUE / ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι διαιτητές δεν κατέληξαν σε απόφαση κατά τη διάρκεια της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και η ψηφοφορία για τη διατήρηση ή άρση της επ' αόριστον αποχής μετατίθεται για το πρωί της πρώτης ημέρας του 2020.

Η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της Super League, της ΕΠΟ, τους εκπροσώπους των ομάδων και των διαιτητών ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (31/12) και οι τελευταίοι σε νέα εσωτερική τους σύσκεψη κλήθηκαν αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα.

Αν και αρχικά αναμενόταν η ψηφοφορία να γίνει και η απόφαση να ληφθεί εντός της τελευταίας ημέρας του 2019, αυτό δεν έγινε. Έτσι η επίσημη ενημέρωση μέσω mail και η ψηφοφορία των συναδέλφων τους (διαιτητών και βοηθών) μετατίθεται για το πρωί της Πρωτοχρονιάς (1/1).

Οι Έλληνες ρέφερι κάνουν ποδαρικό στο νέο έτος καλούμενοι να λάβουν την απόφαση για το εάν θα εμμείνουν στην απόφασή για επ' αόριστον αποχή από τα καθήκοντά τους ή θα την άρουν και θα έχουμε κανονικά δράση την 4η και 5η ημέρα του 2020, όταν είναι προγραμματισμένη και η 17η αγωνιστική.

Η συνάντηση ξεκίνησε το πρωί (11:00) και ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες (15:00). Δηλώσεις έκαναν οι Μηνάς Λυσάνδρου και Ευάγγελος Γραμμένος.

"Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας, ήταν μία μακρά συνάντηση υπήρξε και το κομμάτι της συνάντησης που ήταν παρόντες οι εκπρόσωποι των διαιτητών. Επειδή εκκρεμεί μία δική τους εσωτερική διαδικασία ως προς τις εξελίξεις θα ήθελα να σεβαστώ αυτό που έχουν ορίσει ως τρόπο επικοινωνίας, δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ για οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αφού εκκρεμεί τι οι ίδιοι εσωτερικά θα αποφασίσουν. Για οτιδήποτε προκύψει θα υπάρξει επίσημη τοποθέτησης της Λίγκας", υποστήριξε ο πρόεδρος της Super League Μηνάς Λυσσάνδρου εξερχόμενος της σύσκεψης.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας εμφανίστηκε πιο αισιόδοξος ότι θα έχουμε κανονικά δράση στο πρωτάθλημα το πρώτο Σαββατοκύριακο του νέου έτους. "Εποικοδομητική ήταν η συζήτηση από τη Super League, τους εκπροσώπους των διαιτητών και την ΕΠΟ. Θέλω να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει, σεβόμενος όμως τη διαδικασία που ακολουθεί το άτυπο όργανο των διαιτητών, θα ήθελα να μείνω σε αυτό, χωρίς να προκαταβάλλω κάτι άλλο, που θα δυσχεράνει το έργο των διαιτητών. Είναι μία διαπίστωση, που ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει, όπως θέλει", υποστήριξε ο Ευάγγελος Γραμμένος.

Υπενθυμίζεται ότι στο συμβούλιο της Super League τη Δευτέρα (30/12) οι ομάδες ξεκαθάριζαν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην διεξαχθεί η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ότι αυτή θα πρέπει να γίνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 04/01

17.15 ΟΦΗ - Βόλος

19.30 Άρης - ΠΑΟΚ

20.00 Ατρόμητος - Αστέρας

Κυριακή 05/01

15.00 ΑΕΚ - Παναιτωλικός

17.15 Ξάνθη - ΑΕΛ

17.15 Πανιώνιος - Λαμία

19.30 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ