STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Την Παρασκευή (04/09) στις 12:30 το ΔΣ για κλήρωση και πρόγραμμα

SUPERLEAGUE / ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H Super League ανακοίνωσε πως την Παρασκευή (04/09) στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης το ΔΣ για την έγκριση του συνοπτικού προγράμματος, ενώ θα συζητηθούν και λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία της κλήρωσης.

Την Παρασκευή στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης το ΔΣ της Super League προκειμένου να εγκριθεί το συνοπτικό πρόγραμμα (οι ημερομηνίες των αγώνων, δίχως την ώρα έναρξή τους), αλλά και να συζητηθεί η διαδικασία της κλήρωσης του πρωταθλήματος που θα γίνει το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Θυμίζουμε πως την Τετάρτη (02/09) αναβλήθηκε η ΓΣ εξαιτίας μη απαρτίας, αφού οι ομάδες που δεν έχουν ακόμη τηλεοπτικό συμβόλαιο (Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ και Βόλος), με την στήριξη των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού (ο πρόεδρος της Super League, Λεωνίδας Μπουτσικάρης έδωσε το παρών), απείχαν έως ότου βρεθεί λύση στο ζήτημά τους. Ωστόσο, εκφράζεται αισιοδοξία πως μέχρι την Παρασκευή θα έχει επέλθει συμφωνία με τη ΝΟVA που έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση.

Από εκεί και πέρα, έχει παρθεί η απόφαση το πρωτάθλημα να αρχίσει στις 11 Σεπτεμβρίου με τον αγώνα του ΠΑΟΚ, ενώ στο πρόγραμμα δεν θα υπάρχει το ΑΕΚ - Ολυμπιακός, το οποίο θα οριστεί για την 1η αγωνιστική, αλλά θα αναβληθεί, καθώς συγκεκριμένο ζευγάρι θα παίξει στις 12 Σεπτεμβρίου τον τελικό του Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 4/9/2020 στις 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση συνοπτικού προγράμματος αγώνων Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21.

2/ Θέματα κλήρωσης Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21 .

3/ Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21.

4/ Σχέσεις με ΕΠΟ.

5/ Διάφορα.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ