STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Τηλεδιάσκεψη την Τρίτη (12/5) για τα συμβόλαια των παικτών

ΔΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Super League, Δ.Σ. (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο ΠΣΑΠ ήταν αρνητικός στην πρόταση της Λίγκας για τις μειώσεις και ορίστηκε αύριο (12/5) στις 14:00 έκτακτο Δ.Σ. του συνεταιρισμού μέσω τηλεδιάσκεψης με μοναδικό θέμα το συγκεκριμένο.

Η πρόταση της Λίγκας για μείωση 25% στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών δεν έγινε αποδεκτή από τον ΠΣΑΠ και με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο του θεσμικού πλαισίου διαπραγμάτευσης που είχε ορίσει η FIFA.

Ο συνεταιρισμός ανακοίνωσε ότι αύριο (12/5) στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης και μοναδικό θέμα συζήτησης θα είναι το συγκεκριμένο και το πώς θα πορευτούν από εδώ και πέρα οι 14 ΠΑΕ, που θα πρέπει να κάνουν ξεχωριστή διαπραγμάτευση με τους ποδοσφαιριστές τους.

Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και θα πρέπει να υπάρξει λύση, προκειμένου να φτάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε διαδικασία επανεκκίνησης και να ολοκληρωθεί κανονικά το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

"Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 12/05/2020 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

Διαπραγμάτευση με Π.Σ.Α.Π. βάσει του θεσμικού πλαισίου που έθεσε η FIFA".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ