ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Τα γκολ και τα highlights των αγώνων της 11ης αγωνιστικής

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τα γκολ και τα highlights των αγώνων που έγιναν το Σαββατοκύριακο (25-26/11) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Επιστροφή στη δράση για τη Super League με τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής. Δίχως αμφιβολία οι τέσσερις αναμετρήσεις του Σαββάτου (25/11) είχαν πολλά γκολ αφού συνολικά σημειώθηκαν 13 τέρματα.

Στο πρώτο ματς της ημέρας ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 5-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ, ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Λίγο αργότερα ο Αστέρας Τρίπολης πήρε την πρώτη του νίκη μετά την τέταρτη αγωνιστική επικρατώντας με 2-0 επί της ΑΕΛ. Στα άλλα δύο ματς των "Big 4" ο Παναιτωλικός νίκησε την ΑΕΚ με 2-1 στο Αγρίνιο, ενώ ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 2-0 κόντρα στην Ξάνθη στην Τούμπα.

Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε και την Κυριακή (25/11). Σε τρεις αναμετρήσεις σημειώθηκαν οκτώ τέρματα. Στο πρώτο ματς της ημέρας ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε με 2-0 επί του Λεβαδειακού και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 επί του Ατρομητου στο Περιστέρι. Ίδιο σκορ είχαμε και στην τελευταία αναμέτρηση της Κυριακής με τον Άρη να φεύγει με το διπλό από το Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ.

ΔΕΙΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/11

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 2-0

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-2

ΟΦΗ - Άρης 1-2

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/11

Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης 5-1

Αστέρας - ΑΕΛ 2-0

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 2-1

ΠΑΟΚ - Ξάνθη 2-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ