STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Σε καραντίνα 5 ημερών η ομάδα εάν βρεθεί κρούσμα κορονοϊού

Super League: Σε καραντίνα 5 ημερών η ομάδα εάν βρεθεί κρούσμα κορονοϊού

Σε περίπτωση κρούσματος κορονοϊού σε ομάδα της Super League ο ασθενής θα τεθεί σε κατ' οίκον καραντίνα, ενώ η υπόλοιπη ομάδα θ' απομονωθεί για πέντε μέρες σε χώρο που θα προκαθοριστεί από τη διοργανώτρια αρχή ή το κλαμπ.

Την απόφαση για την αντίδραση σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος σε ομάδα της Super League έλαβαν ο ΕΟΔΥ με την υγειονομική επιστημονική επιτροπή κατά τη σύσκεψη της Πέμπτης (14/5).

Όπως ανακοινώθηκε προς τον διευθυντή αγωνιστικού της Super League το άτομο που θα προσβληθεί από τον κορονοϊό θα τεθεί σε κατ' οίκον καραντίνα όπως ορίζεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ όλη η υπόλοιπη ομάδα θ' απομονωθεί για πέντε μέρες σε χώρο που θα προκαθοριστεί από τη διοργανώτρια αρχή ή το ίδιο το κλαμπ.

Σε αυτό το διάστημα των πέντε ημερών θα πρέπει όλοι να βρίσκονται σε αυτό το χώρο και δεν θα μπορούν να έλθουν σε επαφή με άλλα άτομα για ν' αποφευχθεί η ενδεχόμενη εξάπλωση του ιού. Θα διεξάγονται, ωστόσο, προπονήσεις με συμμετέχοντες όσους έχουν απομονωθεί, ενώ όλοι θα υποβάλλονται τόσο σε τεστ για τον ιό, όσο και σε τεστ αντισωμάτων.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ