STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Παράταση στην παράταση για την απόφαση των διαιτητών

SUPERLEAGUE / ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ψηφοφορία των διαιτητών και η λήψη απόφασης για τη συνέχιση ή άρση της επ' αόριστον αποχής παρατάθηκε μέχρι τις 21:00 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Η αρχική μετάθεση από την τελευταία ημέρα του 2019 για την πρώτη του 2020 και η νέα προθεσμία.

Παράταση στην παράταση έχουμε στην ψηφοφορία η οποία θα οδηγήσει στη λήψη απόφασης για τη συνέχιση ή άρση της επ' αόριστον αποχής, αρχής γενομένης από την 17η αγωνιστική της Super League 1.

Η τελευταία μετάθεση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας έχει θέσει ως χρονικό περιθώριο τις 21:00 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σύμφωνα με το mail που εστάλη σε διαιτητές και βοηθούς της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της Super League, της ΕΠΟ, τους εκπροσώπους των ομάδων και των διαιτητών ολοκληρώθηκε μετά από περίπου τέσσερις ώρες (ξεκίνησε στις 11:00 και τελείωσε στις 15:00) το μεσημέρι της Τρίτης (31/12) και οι τελευταίοι σε νέα εσωτερική τους σύσκεψη κλήθηκαν αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα.

Αν και αρχικά υπήρχε η εκτίμηση η ψηφοφορία να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί την τελευταία ημέρα του 2019, κάτι τέτοιο δεν έγινε λόγω των ασφυκτικών χρονικών περιθωρίων σε συνδυασμό με τις εορτές. Έτσι η διαδικασία μετατέθηκε για την πρώτη ημέρα του 2020.

Στις 11:00 το πρωί εστάλη το mail και ξεκίνησε η ψηφοφορία με deadline τις 14:00. Ούτε τότε όμως βγήκε λευκός καπνός. Νέο χρονικό deadline για να έχουν ψηφίσει κι αυτοί που δεν προλάβαιναν λόγω της ημέρας και των εορτών είναι στις 21:00.

Λίγες ώρες ακόμη απομένουν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ληφθεί η απόφαση για τη συνέχιση ή άρση της επ' αόριστον αποχής με ορίζοντα το Σαββατοκύριακο και τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ