STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Οι πρώτες αποδόσεις για τον πρωταθλητή 2017/18

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
μπάλα EUROKINISSI SPORTS

Η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα της Super League μπορεί να αργεί ακόμα, ωστόσο ήδη οι πρώτες αποδόσεις έχουν ήδη βγει για τους υποψήφιους πρωταθλητές!

Η επόμενη σεζόν στη Super League θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου και θα είναι μία χρονιά η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού όπως όλα δείχνουν ο πρωταθλητής θα κριθεί μέσα από τα play off.

Η Stoiximan.gr έβγαλε ήδη τις πρώτες αποδόσεις για τη νέα σεζόν και έχει φαβορί τον Ολυμπιακό, ωστόσο η απόσταση του από τον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα μικρή.

Συγκεκριμένα, αν κάποιος επιλέξει να ποντάρει από τώρα τα χρήματα του στους ερυθρόλευκους θα πληρωθεί 2.20, ενώ για το "δικέφαλο του Βορρά" ήταν στο 3.00! Τρίτη στις αποδόσεις έρχεται η ΑΕΚ με 5.00, ενώ τέταρτος είναι ο Παναθηναϊκός με 10.00.

Αν κάποιος είναι πιο τολμηρός και πιστεύει ότι μπορεί κάποια άλλη ομάδα να μπει σφήνα στην τετράδα τότε η μικρότερη απόδοσή είναι το 200 του Πανιώνιου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο περνά ο καιρός τόσο θα αυξάνεται και ο αριθμός των μακροχρόνιων στοιχημάτων για τη Super League.

Δείτε όλα τα μακροχρόνια στοιχήματα που παίζουν στον Stoiximan.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ