STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Ο Ολλανδός Μάκελι στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ολλανδική σφυρίχτρα στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ με τον Νάντι Μάκελι να διευθύνει την αναμέτρηση, ενώ ο Γιώργος Βρέσκας θα είναι στο Άρης - Παναθηναϊκός και ο Αριστείδης Βάτσιος στο ΟΦΗ - Ολυμπιακός.

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των playoffs την Τετάρτη (15/07). Στο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ορίστηκε ο Ολλανδός, Ντάνι Μάκελι, με βοηθούς του τους συμπατριώτες του, Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέιχστρας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Διαμαντόπουλος και διαιτητής VAR, ο επίσης Ολλανδός Γιόχεμ Καμπχάους.

Ο Μάκελι σφύριξε πρόσφατα στην Ελλάδα τον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Γεώργιος Βρέσκας, με βοηθούς τους Κωσταντίνο Καλαμπόκη και Ηλία Κωνσταντίνου, στο VAR θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος και AVAR ο Αλέξανδρος Τσαμούρης, ενώ τέταρτος θα είναι ο Φώτης Φωτιάδης.

Στο Ηράκλειο και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ αρχών του αγώνα θα είναι ο Αριστείδης Βάτσιος, έχοντας βοηθούς τους Μιχαήλ Δημόπουλο και Νικόλαο Πάγκαλο. Διαιτητής VAR θα είναι ο Ευστάθιος Γκορτσίλας με βοηθό τον Θεόφιλο Μωϋσιάδη. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Μαλούτας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ