STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Ο Λυσάνδρου παρουσίασε την πρόταση 6 εκατ. ευρώ της Interwetten

SUPERLEAGUE ÃÑÁÖÅÉÁ
γραφεία Super League EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου, έκανε παρουσίαση της πρότασης που κατέθεσε η εταιρεία Interwetten, ύψους 6 εκατ. ευρώ, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στην σημερινή (12/5) τηλεδιάσκεψη της Super League, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Μηνάς Λυσάνδρου, έκανε παρουσίαση της πρότασης της εταιρείας Interwetten, ύψους 6 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια στους εκπροσώπους των 14 ομάδων της μεγάλης κατηγορίας.

Η στοιχηματική εταιρεία, η οποία ήταν εκ των χορηγών του πρωταθλήματος και την φετινή αγωνιστική περίοδο, αποφάσισε να επενδύσει ακόμα περισσότερο στη Super League σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, δείχνοντας ότι υπάρχει αμοιβαία ικανοποίηση μεταξύ των δυο πλευρών για τη μέχρι σήμερα συνεργασία τους.

Έτσι, λοιπόν, ο Μηνάς Λυσάνδρου έκανε σήμερα μια εκτενή παρουσίαση της πρότασης του Ομίλου Interwetten στις 14 ΠΑΕ, προκειμένου να έχουν πλήρη γνώση της επένδυσης που θέλει να κάνει και η απόφαση θα ληφθεί από τις 18 Μαΐου και έπειτα, όταν θα γίνει νέα συνεδρίαση.

Αν μη τι άλλο, εφόσον προχωρήσει η συμφωνία που θα αποφασιστεί σε επόμενο Δ.Σ., θα πρόκειται για μια μεγάλη οικονομική "ένεση" για το ελληνικό πρωτάθλημα και είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη, που αφορά όλες τις ομάδες.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ