STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League - NOVA οδεύουν προς... ισοπαλία

Super League - NOVA οδεύουν προς... ισοπαλία

Το εξώδικο του συνεταιρισμού, η συνάντηση εκπροσώπων Super League και NOVA και η διάθεση να τα βρουν, αφού στα δικαστήρια και οι δύο θα χάσουν.

Super League και NOVA είναι στα… μαχαίρια για τις αναβολές των τριών αγωνιστικών (1η, 2η, 11η) και τις ρήτρες που ζητάει το συνδρομητικό αλλά αν τραβήξουν το σχοινί στα άκρα θα βγουν αμφότερες χαμένες.

Ο συνεταιρισμός έστειλε χθες το πρωί εξώδικο στον συνδρομητικό κανάλι που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του πρωταθλήματος και ζητάει να μην επιβάλλει τις ρήτρες των 2.8 εκατ. ευρώ για τις δύο πρώτες αγωνιστικές ενώ εκκρεμεί και τουλάχιστον μία δόση από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Οι δύο πλευρές ξέρουν πολύ καλά ότι δεν τους συμφέρει να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια. Οι μεν ΠΑΕ θα "στραγγαλιστούν" οικονομικά, αφού το συνδρομητικό αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων, ενώ "χαμένη" θα είναι και η NOVA αφού με τις ομάδες οικονομικά εξασθενημένες, το όποιο ενδιαφέρον του πρωταθλήματος θα ατονήσει κι άλλο.

Χθες (28/11) το απόγευμα λοιπόν, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της Λίγκας, Γιώργο Στράτο, τον διευθύνοντα σύμβουλο, Βασίλη Γκαγκάτση και τον νομικό σύμβουλο, Γιάννη Οικονομάκη και ανθρώπους της NOVA,. Το κλίμα ήταν θετικό και υπήρχε η διάθεση να βρεθεί άκρη. Οι επαφές θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και δεν αποκλείεται να βρεθεί η "χρυσή τομή" ακόμη και μέχρι το συμβούλιο του συνεταιρισμού την Πέμπτη (1/12).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ