STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Κανονικά το Λαμία - Ξάνθη, αρνητικα και τα δεύτερα τεστ για κορονοϊό

Super League: Κανονικά το Λαμία - Ξάνθη, αρνητικα και τα δεύτερα τεστ για κορονοϊό
EUROKINISSI

Αρνητικα ήταν τα αποτελέσματα και των επαναληπτικών έλεγχων για τον Covid-19 που έγιναν στην αποστολή της Ξάνθης, κατι που σημαίνει πως θα διεξαχθει κανονικά το βράδυ της Δευτερας το ματς με της Λαμίας με τους Θρακιώτες.

Κανονικά θα λάβει χώρα το βράδυ της Δευτέρας (19:30, Live από το Sport24.gr) η αναμέτρηση της Λαμίας με την Ξάνθη για τα playouts της Super League (5η αγωνιστική), που ήταν αρχικά προγραμματισμένη να γίνει το Σάββατο αλλά μετατέθηκε λόγω κρούσματος κορονοϊού στους Ακρίτες.

Και αυτό γιατί τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που προβλέπει το ιατρικό πρωτόκολλο και έγιναν δύο γύροι ελέγχου για κορονοϊό, με τον δεύτερο να γίνεται το βράδυ της Κυριακής και όλα τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά, όπως και στον πρώτο.

"Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο τα αποτελέσματα των επαναληπτικών έλεγχων για τον Covid – 19 που έγιναν το βράδυ της Κυριακής (5/7) στην αποστολή της Ξάνθης από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ήταν όλα αρνητικά.

Τώρα πρέπει να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της ψυχολογικής και σωματικής κούρασης, το γεγονός πως η αποστολή έμεινε για μέρες κλεισμένη σε ένα ξενοδοχείο και φυσικά την Λαμία.

Θα περιμένουμε το βράδυ να δείξουμε για ακόμη μια φορά πως είμαστε ΜΑΧΗΤΕΣ!!!", ανέφερε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ομάδας της Ξάνθης, Μπάμπης Κιριλίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ