STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Κ19: Πέντε στα πέντε για το "Big-5"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Άρης, Ολυμπιακός και ΑΕΚ επικράτησαν των αντιπάλων τους στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League K19. Έφτασε τα 72 παιχνίδια αήττητος ο δικέφαλος με τη νίκη του επί του Ατρόμητου, πένταρα το τριφύλλι στην επιστροφή στη Λεωφόρο μετά από 28 μήνες.

Εύκολα ή δύσκολα ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Άρης, Ολυμπιακός και ΑΕΚ επικράτησαν των αντιπάλων τους στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Super League Κ19. Ο δικέφαλλος επικράτησε με 4-1 του Ατρόμητου στη Θεσσαλονίκη και συμπλήρωσε 72 παιχνίδια αήττητος καθώς έχει να κάνει εδώ και σχεδόν δυόμιση σεζόν.

Από την άλλη το τριφύλλι στην επιστροφή του στη Λεωφόρο μετά από 28 μήνες και τον Μάιο του 2018 επικράτησε με 5-2 του Απόλλωνα Σμύρνης σε ένα ματς με πολλά γκολ, δοκάρια και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα έκανε και ο Άρης που πέρασε από το Βόλο επικρατώντας με 2-0 ενώ ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ στην πρεμιέρα τους στη φετινή σεζόν πήραν τη νίκη κόντρα σε Αστέρα και Παναιτωλικό αντίστοιχα.

ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 4-1: ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα από το παιχνίδι με την ΑΕΛ και κατάφερε ουσιαστικά από το πρώτο 45λεπτο να "τελειώσει" το ματς. Αρχικά άνοιξε το σκορ στο 24' με τον Αβεντισιάν να εκτελεί το πέναλτι που κέρδισε ο Γκορτεζιάνι. Στο 31' και πάλι ο Γκορτεζιάνι έκανε ωραία ενέργεια και κέρδισε πέναλτι με τον Κωνσταντέλια να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Στο 42' ο Κωνσταντέλιας και πάλι με υπέροχο πλασέ, έπειτα από ασίστ του Τσοπούρογκου, πέτυχε το τρίτο γκολ για τον ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, μπόρεσαν να φτάσουν στο 4-0 στο 49' με τον Πανίδη και εν συνεχεία έφτιαξαν αρκετές φάσεις τις οποίες δεν αξιοποίησαν.

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν να μειώσουν στο 59' στο τελικό 6-1.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Αβεντισιάν, Τάχατος (55’ Κουλιεράκης), Γιαξής (55’ Σπυράκος), Γρόσδης, Κωνσταντέλιας (65’ Κουτεντάκης), Τσοπούρογλου, Πανίδης, Γκορτεζιάνι (55’ Πιπιλιάρης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 5-2: ΠΕΝΤΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ

Στην επιστροφή του στη φυσική του έδρα μετά από δυόμιση χρόνια ο Παναθηναϊκός ήταν επιβλητικός, κέρδισε με 5-2 τον Απόλλωνα Σμύρνης και είχε ευκαιρίες για πολλά περισσότερα τέρματα στη διάρκεια του 90λεπτου.

Αρχικά οι πράσινοι είχαν δύο δοκάρια σε σουτ των Μπιλάλ και Αθανασακόπουλου και μετά άρχισε ο χορός των γκολ. Στο 30' μετά από κόρνερ του "Άθα" από τα αριστερά ο Καρβούνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 34' ο Μπιλάν μετά από ωραία ενέργεια έδωσε στον Αθανασακόπουλο που σκόραρε με πλασέ ηια το 2-0.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το τριφύλλι έφτασε σε τρίτο γκολ στο 47' όταν ο Μπιλάλ με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ. Στο 52' ήταν η σειρά του Ρόμπι να προσθέσει το όνομα του στη λίστα των σκόρερ "γράφοντας" το 4-0.

Στο 64’ ο Αθανασακόπουλος μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, κέρδισε πέναλτι από αντικανονικό μαρκάρισμα του Ριτσοτάκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο αρχηγός του Τριφυλλιού και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν τρία λεπτά αργότερα με τον Δούμα από κοντά να νικάει τον Χατζηγιαννάκη, ενώ στο 89’ ο Λάτσκα με διαγώνιο σουτ «έγραψε» το 5-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χατζηγιαννάκης, Ρόμπι, Σιδεράς, Τουρκοχωρίτης, Λαζαρίδης, Ηλιάδης (57’ Στόιος), Αθανασακόπουλος (69’ Κωστόπουλος), Καρβούνης (51’ Φρόκου), Κρυπαράκος (57’ Τόρρα), Μπιλάλ (57’ Παυλάκης), Τζαβίδας.

Απόλλων Σμύρνης: Πίνης, Παναγιωτίδης, Μαρίνης, Τιμολέων, Ριτσοτακης, Λάρνακας, Σοφοκλής, Δούμας, Μουστάκας, Φράρο, Κοντογιαννάτος.

ΒΟΛΟΣ - ΑΡΗΣ 0-2: ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ

Εύκολο αποδείχτηκε το πέρασμα του Άρη από το Βόλο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επικρατεί στη Μαγνησία με 2-0 και να κάνει το δύο στα δύο τη φετινή σεζόν μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα επί της Λαμίας με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, άνοιξαν το σκορ στο 30' με τον Μπακούτση ενώ "σφράγισαν" τη νίκη τους στο 52' με τον Μαρμαρίδη.

ΑΡΗΣ Παρίσης, Κατσουλίδης (89' Ίννος), Τσαγκαλίδης, Βασιλόπουλος, Κιουρτσίδης, Πάγκος, Μαρμαρίδης, Μπακούτσης (89' Ζησόπουλος), Δασκαλάκης (78' Γραμματικόπουλος), Κριμιτζάς (89' Σαλιάρης), Τσαπακίδης (70' Σπαρτιάτης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ 0-1: ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα της Κ19 της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα με τους "κιτρινόμαυρους" να επικρατούν με 1-0 του Παναιτωλικού εκτός έδρας. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 47' με τον Τσαρούχα να εκμεταλλεύεται το λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ και να σκοράρει το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κοντογιάννης, Αναστασόπουλος, Σορόβος (68′ Σαράκης) Σκιαδάς, Μπελεβώνης, Σκόνδρας, Βάσιλας (76′ Παπανικολόπουλος) Λαζαρίδης, Τρομπούκης (46′ Καρατσόλης) Δήμος (58′ Κρανιώτης) Τσακνής (53′ Δημητρίου).

ΑΕΚ: Θεοχάρης, Κάτσικας, Κώτσιος, Τσιαχματιώτης, Μαντζουρανάκης, Τσιόκρης, Ρουκουνάκης, Τσαρούχας (66′ Χριστόπουλος) Κορομηλάς (88′ Βλαχίδης) Γεωργέας (79′ Μιχόπουλος) Κοσίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1: ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΓΚΟΛΑΡΑ ΝΙΚΟΛΗ

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα και Κ19 του Ολυμπιακού που έστω και δύσκολα επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης του Αστέρα. Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 16' άνοιξαν το σκορ μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια. Ο Νικόλης έβγαλε ωραία την μπάλα από την άμυνα, ο Σουρλής πάσαρε υπέροχα στονΦρέρη ο οποίος τελείωσε τη φάση και έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα με τους Μαρτίνη, Σταμούλη ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόλις μια φορά στο πρώτο μέρος, με τον Μιχόπουλο στο 38'.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα και στο δεύτερο μέρος αλλά ο Σουρλής έχασε δις την ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 70' με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε οΘεοδωρίδης.

Η φάση που έκρινε το ματς ήρθε στο 88' όταν ο Νικόλης μετά από αντεπίθεση που έκοψε ξεκίνησε από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του ωραίες ντρίμπλες και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαδούδης, Μαρτίνης, Νικόλης, Γκοτζαμανίδης, Φρέρης, Ντόι, Μαυρουδής, Κίτσος (67’ Αρσενίδης), Σπυριδάκης (57’ Τσέλιος), Σουρλής, Σταμούλης (77’ Κασέμι).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Καραγιαννίδης, Γουσέτης, Χριστόπουλος, Κ. Θεοδωρίδης, Αλέμης, Προύντζος, Κωστέας (46′ Ζουγλής), Κάρδαρης, Δ. Θεοδωρίδης, Μιχόπουλος (85′ Ανανιάδης), Τζίμας.

ΛΑΜΙΑ - ΟΦΗ 1-1: ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στις ομάδες Κ19 της Λαμίας και του ΟΦΗ με τα δύο γκολ να μπαίνουν στο δεύτερο 45λεπτο. Στο 56’ η Λαμία άνοιξε το σκορ όταν οΒλαχομήτροςνίκησε τον Μακατουνάκη για το 1-0, ενώ στο 62’ ο Φωτιάδηςπέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τον ΟΦΗ, μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Γαιτάνη. Ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο 70' λεπτό, με τον Σκέντζο να μην καταφέρνει να σκοράρει σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΛΑΜΙΑ: Τρόπουλος, Γεωργούσης, Γιαννακάκος, Σεντής, Μπαγινέτας (62΄ Τασιούλας), Τρούμπουλος, Χύσκα (67΄ Kibja), Αλτάνης, Λαμπρόπουλος (62΄ Πέλκας), Βλαχομητρος, Νικολοπουλος (81΄ Δαβής.

ΟΦΗ: Μακατουνάκης, Σημαιάκης, Γαιτάνης (78’ Καφούσης), Γωνιωτάκης, Παπαδάκης, Βασιλάκης (78’ Μπερικάκης), Σαβουϊδάκης (70’ Χνάρης), Λέλεκας, Φωτιάδης, Μπέρκης (85’ Κορνηλάκης), Σκέντζος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ 0-1:

ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 4-1:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 5-2:

ΛΑΜΙΑ - ΟΦΗ 1-1:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1:

ΒΟΛΟΣ - ΑΡΗΣ 0-2:

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΠΑΟΚ 6

2. Παναθηναϊκός 6

3. Άρης 6

4. ΟΦΗ 4

5. Ολυμπιακός 3

6. ΑΕΚ 3

7. Ατρόμητος 3

8. ΛΑΜΙΑ 1

9. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0

10. ΑΣΤΕΡΑΣ 0

11. Παναιτωλικός 0

12. Απόλλων Σμ. 0

13. Βόλος 0

14. ΑΕΛ 0

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ