STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η βαθμολογία μετά την 3η αγωνιστική

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε πώς έχει βαθμολογία της Super League Interwetten μετά από την ισοπαλία (1-1) του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ και το πέρας της 3ης αγωνιστικής.

Η 3η αγωνιστική της Super League Interwetten ξεκίνησε το Σάββατο στο Βόλο, με τον ΠΑΟΚ να αναδεικνύεται ισόπαλος χωρίς γκολ (0-0) με την τοπική ομάδα. Ο Ολυμπιακός λίγο αργότερα υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό και τον νίκησε 2-0.

Την Κυριακή το μεσημέρι Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Κλ. Βικελίδης, ενώ ίδιο αποτέλεσμα και σκορ είχαμε και στο Ηράκλειο και την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο. Η ΑΕΚ δεν συνάντησε αντίσταση από τη Λαμία και τη νίκησε εύκολα 3-0.

Η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής - το μόνο ματς που δεν έγινε ήταν αυτό του Αστέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης λόγω της εξαίρεσης που έχει λάβει η Ελαφρά Ταξιαρχία - έπεσε το βράδυ της Δευτέρας (28/9) με τον Παναθηναϊκό να αναδεικνύεται ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΛ.

** Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει παίξει μόνο 1 ματς. Κατά συνέπεια και οι αντίπαλοί του στις 2 πρώτες αγωνιστικές έχουν ματς λιγότερο.

* Ο Απόλλων Σμύρνης δεν έχει παίξει στις 3 πρώτες αγωνιστικές. Κατά συνέπεια δεν έχει ματς και οι αντίπαλοί του μέχρι τώρα έχουν ματς λιγότερο.

*** ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν από 2 ματς. Το μεταξύ τους ντέρμπι της πρεμιέρας αναβλήθηκε γιατί τέθηκαν αντιμέτωποι στον τελικό Κυπέλλου

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ