STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Αποχαιρέτησε τον Χρίστο Χαραλαμπόπουλο

Super League Interwetten: Αποχαιρέτησε τον Χρίστο Χαραλαμπόπουλο
Σήμα Super League ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον δημοσιογράφο Χρίστο Χαραλαμπόπουλο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, αποχαιρέτησε η Super League Interwetten μέσω συλληπητήριας ανακοίνωσης.

Φτωχότερος είναι από σήμερα (6/9) ο κόσμος της ελληνικής δημοσιογραφίας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος, ένας από τους πιο αξιόλογους λειτουργούς της. Ο αθλητικός δημοσιογράφος απεβίωσε σε ηλικία 58 ετών, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.

Σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου, η Super League Interwetten εξέδωσε συλληπητήρια ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τη θλίψη της, αναγνωρίζει την αξία του εν λόγω δημοσιογράφου και αποχαιρετά αυτή την "ξεχωριστή προσωπικότητα".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του δημοσιογράφου Χρίστου Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους αθλητικούς συντάκτες της γενιάς του, με πλούσιο συγγραφικό έργο, ενώ η μετριοπάθειά του και η βαθιά γνώση του αθλητισμού, τον είχαν καταστήσει ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης.

Αποχαιρετούμε έναν άξιο συνάδελφο, έναν άνθρωπο με λεπτή αίσθηση του χιούμορ και μια ξεχωριστή προσωπικότητα."

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ