STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τη νίκη των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, αλλά και της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. H μάχη για τον τίτλο, την εξάδα και την παραμονή.

Μπορεί τα δυο πρώτα χρονικά ματς - το Σάββατο σε Λαμία και Νέα Σμύρνη - της 23ης αγωνιστικής να μην είχαν γκολ (0-0 έληξαν αμφότερα) αλλά την Κυριακή εκτυλίχθηκε το κυρίως μενού του προγράμματος.

Στην Τρίπολη ο Αστέρας έμεινε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη με τους Αρκάδες και τους Θεσσαλονικείς να μην κερδίζουν κάτι στην προσπάθειά τους να φθάσουν σε έκτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Περιστέρι, επικρατώντας 1-0 του Ατρομήτου με γκολ του Χασάν στο 90+1' και παρέμεινε στην κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε 4-0 τον ΟΦΗ χάρη στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο στο ματς της Τούμπας και παρέμεινε σε απόσταση δυο βαθμών από την κορυφή και τους ερυθρόλευκους. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό με το γκολ του Σέρχιο Αραούχο και ουσιαστικά κλείδωσε την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (10/2) με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται το Βόλο. Δείτε τη βαθμολογία:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ