ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Η θέση του συνεταιρισμού για τις αλλαγές στο πρόγραμμα

SUPERLEAGUE ÃÑÁÖÅÉÁ
γραφεία Super League EUROKINISSI SPORTS

Στη Super League αναφέρουν πως η τήρηση των κανονισμών και η ισονομία έναντι όλων των ομάδων είναι το κύριο μέλημα στον καταρτισμό του προγράμματος. Τι λένε για την απόφαση της αστυνομίας.

Αλλαγές υπήρξαν στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ότι το ντέρμπι ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκόςθα γίνει τη Δευτέρα (29/10) και όχι την Κυριακή (28/10), ενώ το ΑΕΚ- Άρηςθα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (28/10) και όχι το Σάββατο (27/10).

Η αστυνομία είχε ζητήσει τη μεταφορά του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός εξαιτίας των εορταστικών εκδηλώσεων του τριημέρου στη συμπρωτεύουσα, που κορυφώνονται με τη στρατιωτική παρέλαση και την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας και αυτό προκαλεί ένα... ντόμινο που επηρεάζει και το Κύπελλο Ελλάδας.

Από τον συνεταιρισμό λένε πως η αστυνομία γνώριζε πάνω από ένα μήνα το πρόγραμμα του πρωταθλήματος και δεν χρειαζόταν να φτάσουμε δέκα ημέρες πριν το ντέρμπι της Τούμπας για να θέσει ζήτημα ασφάλειας. Η παρέλαση ήταν γνωστό ότι θα γίνει και πως εκείνη την ημέρα ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι, επομένως είχε χρόνο να κινηθεί πολύ νωρίτερα και να θέσει αίτημα μεταφοράς του αγώνα.

Επίσης, στη Λίγκα τονίζουν πως όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι ενημερωμένες από την πρώτη στιγμή για το πρόγραμμα και πως το πρώτο και κύριο μέλημα είναι η τήρηση των κανονισμών και της ισονομίας έναντι όλων των ομάδων. Αυτό που αναφέρουν, είναι πως το πρόγραμμα βγαίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε όλες οι ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας να μην έχουν παράπονο και τέτοιες αλλαγές λίγες ημέρες πριν τους αγώνες, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ