STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Η τελική βαθμολογία του πρώτου γύρου

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρώτος γύρος της Super League 1 ολοκληρώθηκε και το Sport24.gr παρουσιάζει την τελική βαθμολογία, ύστερα κι από τα σημερινά (08/12) παιχνίδια.

Το πρώτο μισό της σεζόν ολοκληρώθηκε στη Super Leagaue 1. Την Κυριακή ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από τη Λαμία στο ΔΑΚ με 2-1, ο Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος με την ΑΕΛ (1-1) στην Τρίπολη, ενώ ο Ατρόμητος, στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο, έχασε μία σπουδαία νίκη επί του Άρη στο 93'. Τέλος, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, καθώς "κόλλησε" στο 1-1 με το Βόλο εκτός έδρας.

Το Σάββατο, οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ επικράτησαν αντίστοιχα του Παναιτωλικού (0-3) και της Ξάνθης (2-0) και το φινάλε του πρώτου γύρου βρίσκει τις δύο ομάδες ισόβαθμες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός όμως είναι πρώτος έχοντας αυτή τη στιγμή καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Πίσω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ βρίσκεται η ΑΕΚ που εκμεταλλεύτηκε τις ήττες της Ξάνθης και του ΟΦΗ και επέστρεψε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Την εξάδα των playoffs ολοκληρώνουν οι ΑΕΛ, ΟΦΗ και Ξάνθη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ