STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Η εκδήλωση για τα "60 χρόνια Α' Εθνικής"

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πλήθος ποδοσφαιρικού κόσμου έδωσε το παρών το βράδυ της Δευτέρας (16/12) στην εκδήλωση για τα "60 χρόνια Α' Εθνικής". Μεταξύ άλλων στην τελετή βρέθηκαν οι Μαρτίνς και Καρέρα, παίκτες του παρελθόντος και του σήμερα.

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16/12), η Super League 1 γιόρτασε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τα 60 χρόνια Α' Εθνικής. Ποδοσφαιριστές και παράγοντες του παρελθόντος, αλλά και του σήμερα, έδωσαν το παρών στην τελετή.

Παρόντες ήταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της λίγκας Μηνάς Λυσάνδρου, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, ο τεχνικός της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης, αλλά και άλλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου όπως οι Πέλκας, Μάνταλος, Βαζέχα, Παντελίδης, Βάντζικ και Νιόπλιας.

Συγκινητική η στιγμή κατά την οποία βραβεύτηκε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που είχε βάλει γκολ στην Α' Εθνική. Ήταν στον αγώνα Προοδευτική - Απόλλων Καλαμαριάς, το οποίο ξεκίνησε στις 10.00 το πρωί. Στο 71' ο 24χρονος τότε Νίκος Μυτώσης πετυχαίνει το νικητήριο και ιστορικό γκολ για την ομάδα του Κορυδαλλού.

Super League: Η εκδήλωση για τα "60 χρόνια Α' Εθνικής"

Ο συγκινημένος κ. Μητώσης δίπλα στον Λευτέρη Αγενάκη.

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ"

O χαιρετισμός του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στην επετειακή εκδήλωση της Super League για τα «60 χρόνια Α΄ Εθνικής».

«Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ,

Κύριε Πρόεδρε της Super League 1,

Κυρίες και Κύριοι,

Την αγάπη για το ποδόσφαιρο μού την εμφύσησε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου, όταν μικρό με πήγαινε στο Γεντί Κουλέ και μαζί παρακολουθούσαμε τους αγώνες του ΟΦΗ.

Από τον πατέρα στον γιο, από τον συγγενή στον πιτσιρικά, η Ελλάδα στα γήπεδα αναστέναζε και αναστενάζει, αγκαλιάζοντας το δημοφιλέστερο άθλημα, παγκοσμίως.

Η επέτειος, λοιπόν, των 60 ετών από την καθιέρωση της ενιαίας Α’ Εθνικής και της τελικής οργάνωσης και διεξαγωγής του πρωταθλήματος, ξεπερνάει τα στενά ποδοσφαιρικά όρια. Σ’ αυτές τις έξι δεκαετίες καταγράφεται και προβάλλεται η πολιτική, οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική ιστορία της χώρας.

«Τις Κυριακές από νωρίς στα καφενεία κι ύστερα γήπεδο», για τους «ήρωες της μπάλας». Από το τσιμέντο -για να τους θαυμάζουμε- περάσαμε στα καθίσματα, από ασπρόμαυροι -στις φωτογραφικές αναπαραστάσεις- έγιναν έγχρωμοι, από το τρανζιστοράκι στο αυτί -και τις εικόνες της φαντασίας μας- γέμισαν σιγά σιγά τις οθόνες της τηλεόρασης. Παρέμειναν,ωστόσο, αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η εξέλιξη έκανε τα γήπεδα πιο σύγχρονα, οι επενδύσεις σε υποδομές έδωσαν πιο επιστημονική χροιά στις προπονήσεις και στο παραγόμενο θέαμα, ο ερασιτεχνισμός έγινε επαγγελματισμός πριν από 40 χρόνια, αλλά κάπου στο δρόμο χάσαμε το βασικότερο συστατικό: Τη συνύπαρξη στο γήπεδο. Την ψυχαγωγία, που θυσιάστηκε στο βωμό της νίκης, πάση θυσία…

Για αυτή τη συνύπαρξη στις εξέδρες, για την επιστροφή των πολλών στα γήπεδα, για τους μπόμπιρες που πρέπει να «βαφτιστούν» στην κερκίδα κρατώντας το χέρι του πατέρα τους, για τις γυναίκες και τις οικογένειες, προσπαθούμε εδώ και μήνες. Από την ημέρα που ο πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μου ανέθεσε το χαρτοφυλάκιο του Αθλητισμού.

Μόλις πριν από μερικές ώρες ολοκληρώσαμε με τον κ. Λυσάνδρου και την αντιπροσωπεία των ΠΑΕ της SuperLeague, την 2η σχετική συνάντηση. Για τις δικές σας προτάσεις, για το σχέδιο που προτείνετε ώστε επιτέλους να λειτουργήσουν νόμιμα και οργανωμένα οι Λέσχες Φιλάθλων και παράλληλα να λυθεί με συγκεκριμένα μέτρα το ζήτημα της μετακίνησης και παρουσίας φιλοξενούμενων οπαδών σε κάθε έδρα, σε κάθε γήπεδο.

Η πρόθεση είναι δεδομένη και το αποτέλεσμα αδιαπραγμάτευτο. Δημιουργούμε τις συνθήκες για να επιστρέψουμε στο αυτονόητο: Στο δικαίωμα παρουσίας του καθενός παντού, σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα. Με πλέγμα δράσεων ενάντια στη βία:

* Με στοχευμένα μέτρα που ψηφίστηκαν προ μηνός.

* Με επόμενα που θα ενσωματωθούν στο αθλητικό νομοσχέδιο,το οποίο ετοιμάζεται.

* Με καμπάνια ευαισθητοποίησης, η οποία σύντομα θα δει το φως της δημοσιότητας.

* Με πλάνο επιμόρφωσης στα σχολεία όλης της Ελλάδας.

* Με αγαστή συνεργασία των υπερκείμενων ποδοσφαιρικών αρχών, των FIFA/UEFA, που μας προσφέρουν τούς πλέον ειδικούς τους για την αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων (βίας, ασφάλειας στα γήπεδα και ακεραιότητας αγώνων), συστήνοντας μαζί μας την Steering Committee, την συμβουλευτική Επιτροπή για όλα αυτά τα θεσμικά ζητήματα.

Επιπλέον, ικανοποιήσαμε ένα πάγιο και δίκαιο αίτημά σας, με τη μείωση της υπέρογκης φορολογίας των συμβολαίων, που καθιστούσε το πρωτάθλημά μας ακόμα λιγότερο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα προηγμένα.

Ας γίνει αυτός ο εξορθολογισμός της φορολογίας αφετηρία για ακόμη περισσότερες επενδύσεις, για ακόμα περισσότερους «ήρωες των γηπέδων».

Κυρίες και κύριοι,

η περαιτέρω ανάπτυξη του πρωταθλήματος, η οποία είναι αδήριτη ανάγκη, εξαρτάται από τον βαθμό συνεργασίας μας. Από το πώς θα προσθέτετε, συνεχώς, υπεραξία στο «προϊόν». Από τη συνεννόηση για την αύξηση κάθε δείκτη που έχει να κάνει με το ελληνικό ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Εύχομαι η 7η δεκαετία για το ποδόσφαιρο, που μόλις ξεκινά, να αποδειχτεί η παραγωγικότερη. Η πιο «χρυσή» από τις «χρυσές» χωρίς επιτήρηση και εμπειρογνώμονες.

Μπορούμε και μόνοι μας, αρκεί να πιστέψουμε σε ένα όραμα και να γίνει προτεραιότητα όλων μας. Να επενδύσουμε στο καλό ποδόσφαιρο και στη νίκη που θα έρχεται στον αγωνιστικό χώρο.

Σας ευχαριστώ πολύ.»

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ

Ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου, ανέφερε: "Αξιότιμε κύριε υπουργέ

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας,

Κυρίες και κύριοι,

Φίλες και φίλοι του ποδοσφαίρου.

Εκ μέρους των 14 ομάδων της Super League, σας καλωσορίζω στην εκδήλωση «60 χρόνια Α’ Εθνική» και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας.

Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί συνέχεια της αντίστοιχης εκδήλωσης που διοργανώθηκε τον Φεβρουάριο του 2010 με θέμα τις «Χρυσές Εντεκάδες των πρώτων 5 δεκαετιών της Α’ Εθνικής», ήτοι από το 1959 έως και το 2009.

Στόχος, είναι η καθιέρωση και καταχύρωσή της ως θεσμού, με αντίστοιχες επετειακές εκδηλώσεις με την ολοκλήρωση κάθε επόμενης δεκαετίας. Επόμενη στάση λοιπόν, το 2029.

Η σημερινή εκδήλωση δεν περιλαμβάνει τη χρυσή εντεκάδα της δεκαετίας 2009 – 2019, αφού κρίναμε πως η κρίση είναι ομολογουμένως αντικειμενικότερη όταν παρέλθει ικανό χρονικό διάστημα από την επέλευση των γεγονότων, αλλά κυρίως όταν δεν αφορά εν ενεργεία ποδοσφαιριστές.

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν και σύμφωνα με τον σχεδιασμό του project για το μέλλον, η ψήφιση για την καλύτερη ενδεκάδα της περιόδου 2009 – 2019 θα γίνει στα πλαίσια της αντίστοιχης εκδήλωσης των 70 χρόνων το 2029.

Ωστόσο, οι αριθμοί είναι αριθμοί και δεν αλλάζουν, όπως επίσης δεν αλλάζει και το γεγονός πως η δεκαετία 2009 – 2019 δεν είναι «ορφανή», αλλά αντίθετα εκπροσωπεί μια περίοδο με έντονες συγκινήσεις και σημαντικούς πρωταγωνιστές.

Θα ήταν λοιπόν παράλειψή μας να μην αναφερθούμε στις πρωταθλήτριες ομάδες των τελευταίων 10 χρόνων, όπου πρωταγωνιστεί ο Ολυμπιακός με 6 πρωταθλήματα, ενώ από μία κατάκτηση έχουν η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, σε επίπεδο στατιστικής καταγραφής, πρώτος σκόρερ της δεκαετίας είναι ο Κώστας Μήτρογλου και πρώτος σε συμμετοχές ο Γιώργος Ζησόπουλος, τον οποίο έχουμε τη χαρά να έχουμε σήμερα μαζί μας με την ιδιότητα του εκπροσώπου του ΠΣΑΠ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η σημερινή εκδήλωση όπως και η επετειακή έκδοση που θα παρουσιαστεί στη συνέχεια, είναι η κορύφωση του project, με τίτλο «60 Χρόνια Α’ Εθνική» που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019.

Ήδη από το καλοκαίρι, η Λίγκα, μέσω της ιστοσελίδας της αλλά και των λογαριασμών της στα social media προωθεί καθημερινά την ενότητα «Σαν Σήμερα», όπου παρουσιάζονται τα σημαντικότερα γεγονότα των αντίστοιχων ημερών στην πορεία της Α’ Εθνικής τις τελευταίες 6 δεκαετίες.

Ωστόσο, τίποτα από όλα όσα περιέγραψα και συνθέτουν το παζλ της επετειακής προσπάθειας δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, χωρίς την ομαδικότητα και το πνεύμα συνεργασίας όλων όσοι δούλεψαν από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα.

Θα ήταν λοιπόν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τα στελέχη της Super League για την μεγάλη προσπάθειά τους και τη στήριξη του project, τους συνεργάτες της Λίγκας και πρωτίστως τον κ. Δημήτρη Τσακίρη, τόσο για την επιμέλεια της καθημερινής ενότητας «Σαν Σήμερα» και των σχετικών κουιζ, όσο και για τα κείμενα της συλλεκτικής έκδοσης που θα παρουσιαστεί στη συνέχεια, αλλά και τον κ. Γιάννη Γούβαλη για την γραφιστική επιμέλεια του λευκώματος αλλά και των καθημερινών επετειακών αναρτήσεων στην ιστοσελίδα και τα social media της Super League.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά την εταιρεία Κωτσόβολος που πίστεψε στην προσπάθεια και την υποστήριξε χορηγικά. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο η επέτειος των 60 χρόνων της Α’ Εθνικής να υποστηρίζεται χορηγικά από μία εταιρεία που αποτελεί -αντίστοιχες δεκαετίες- σημείο αναφοράς για την ελληνική κοινωνία.

Κλείνοντας, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Nova, επίσημου μεταδότη της σημερινής εκδήλωσης, που για άλλη μια φορά αγκαλιάζει -πέραν των αγωνιστικών- και τις εξωαγωνιστικές εκδηλώσεις της Super League.

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ όλες και όλους για την τιμή που μας κάνετε να είστε σήμερα εδώ και εύχομαι πραγματικά η εκδήλωση αλλά και η έκδοση του επετειακού λευκώματος να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας και να σας ξυπνήσει μνήμες και συναισθήματα, γύρω από το παιχνίδι που όλοι αγαπήσαμε από παιδιά, ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ".

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ

Στην επίσημη ενημέρωσή της η Super League ανέφερε για την τελετή: " Ξύπνησαν μνήμες, ξεθωριασμένες εικόνες απέκτησαν και πάλι τη λάμψη τους, οι πρωταγωνιστές των γηπέδων, ποδοσφαιριστές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, εκπροσωπώντας τις 67 ομάδες που αγωνίστηκαν στα Πρωταθλήματα της Α' Εθνικής, από το 1959, μέχρι το 2019, βρέθηκαν στην εκδήλωση για τα 60 χρόνια Α' Εθνική, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η Super League τίμησε την Ιστορία της Α' Εθνικής και οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν μια ιστορική αναδρομή στο παρελθόν, βλέποντας παράλληλα το παρόν αλλά και το μέλλον του ποδοσφαίρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκης και ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Β. Γραμμένος, ενώ εκτός από τους παλαίμαχους και τους εκπροσώπους των ομάδων που απαρτίζουν τη Super League, το παρών έδωσαν και οι αρχηγοί των ομάδων των τμημάτων Υποδομής της Super League, σηματοδοτώντας ότι η Ιστορία συνεχίζεται. Μέσα από την άρτια τηλεοπτική μετάδοση των καναλιών Novasports, οι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, είδαν τα βίντεο με στιγμές του παρελθόντος και ποδοσφαιριστές που έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην Ιστορία της Α' Εθνικής. Το επετειακό Λεύκωμα "60 χρόνια Α' Εθνική", το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα στην εκδήλωση, θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες και θα διατεθεί στο κοινό".

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης με τον προπονητή Μάσιμο Καρέρα (δεξιά).

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο β' αντιπρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης (δεξιά), με τον Βίκτωρα Μητρόπουλο.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αγραφιώτης, Μαρτίνς και Γαβαλάς.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σάββας Παντελίδης και Νίκος Νιόπλιας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κριστόφ Βαζέχα και Νίκος Νιόπλιας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ: Από αριστερά οι Αρωνιάδης, Καρυπίδης, Πέλκας, Μιχαηλίδης.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα (μέση) στην εκδήλωση.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "60 ΧΡΟΝΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ