STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Επιστολή στην ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση, ζήτησε τον ορισμό του μπαράζ

ΔΣ SUPERLEAGUE ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΔΣ SUPERLEAGUE ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Super League έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ στην οποία τονίζει πως είναι αντίθετη με την αναδιάρθρωση, ενώ από την Τετάρτη έχει ζητήσει από την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τον ορισμό του μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με επιστολή που έστειλε στην ΕΠΟ την Πέμπτη (30/7) η Super League επανέλαβε την αντίθεση της στην αναδιάρθρωση και την αύξηση των ομάδων σε 16. Τονίζει ουσιαστικά πως θα πρέπει να παραμείνουν στις 14 και υποστηρίζει πως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν έχει δικαίωμα να προβεί σε αλλαγή της προκήρυξης της Super League και πως δεν έχει το δικαίωμα να αποφασίσει διαφορετικά από τη στιγμή που το πρωτάθλημα της ολοκληρώθηκε. Σημειώνει μάλιστα πως σε κάθε αντίθετη περίπτωση θα προσφύγει στα δικαστήρια κατά της ΕΠΟ.

Από εκεί και πέρα η Super League έχει προβεί σε ακόμη μια σημαντική κίνηση από την Τετάρτη (29/7) όταν και ζήτησε σε θεσμικό επίπεδο να ορίσει το δυνατόν γρηγορότερο το μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη που τερμάτισε στη 13η θέση και τον Απόλλωνα Σμύρνης που βρέθηκε στη δεύτερη θέση της Super League 2.

Τα σπουδαία βέβαια αναμένονται τη Δευτέρα (3/8) καθώς από τη μια η Super League 1 θα επικυρώσει τη βαθμολογία των θέσεων 7-14, ενώ την ίδια μέρα θα γίνει και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ η οποία τότε αναμένεται να προβεί στον ορισμό των δύο αγώνων μπαράζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ