STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Επικυρώθηκε η βαθμολογία για τις θέσεις 1-6

ÄÓ SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÄÓ SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το ΔΣ της Super League 1 επικύρωσε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος για τις θέσεις 1-6 και τα playoffs ξεκινούν το επόμενο Σαββατοκύριακο (14-15/3). Αναβλήθηκε η επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 7-14.

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος για τις θέσεις 1-6 επικυρώθηκε από το Δ.Σ της Πέμπτης κι έτσι τα playoffs ξεκινούν το επόμενο Σαββατοκύριακο (14-15/3). Υπέρ της επικύρωσης της βαθμολογίας ψήφισαν 11 ομάδες.

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ψήφισαν "παρών", ενώ τόσο ο Βόλος όσο και η ΕΠΟ απουσίασαν. Αντίθετα δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία τις θέσεις 7-14. Θα επικυρωθεί μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για το θέμα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, για το οποίο το πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης (5/3) την απόφασή της για αφαίρεση βαθμών για τις δυο ομάδες (-7 για τον Δικέφαλο και -12 για την ομάδα της Θράκης).

Έτσι η κλήρωση των playouts θα γίνει μόλις επικυρωθεί η βαθμολογία για τις ομάδες από την 7η έως τη 14η θέση. Δείτε τη νέα βαθμολογία με τα δεδομένα της απόφασης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία (11 ναι, 2 απόντες, 2 παρών) η επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα για τις θέσεις 1 έως και 6 (play off). Οι αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 1-6 (play off) θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου.

2/ Ψηφίστηκε ομόφωνα η αναβολή της επικύρωσης και της κλήρωσης για τις θέσεις 7 έως και 14 (play out), μέχρι την έκδοση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων για τις εκκρεμείς υποθέσεις της ΠΑΕ Ξάνθη".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ