STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Αρνητικοί με την πρόταση, αλλά τα ξαναλένε

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΠ μετέφερε στους αρχηγούς της Super League την πρόταση της Λίγκας για περικοπές και εκείνοι εμφανίστηκαν αρνητικοί. Τα ξαναλένε εντός των προσεχών ημερών με νέα τηλεδιάσκεψη.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΠ συζήτησε το βράδυ της Δευτέρας (4/5) με τους αρχηγούς των ομάδων της Super League για το θέμα της μείωσης των συμβολαίων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι η Λίγκα πρότεινε στην τηλεδιάσκεψη του Σαββάτου (2/5) μείωση 25% στα ετήσια συμβόλαια, το οποίο μεταφράζεται σε 83% για τους 2,5 μήνες της πανδημίας. Στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας (4/5), λοιπόν, που κράτησε 2,5 - 3 ώρες, η πλευρά των ποδοσφαιριστών εμφανίστηκε αρνητική με την πρόταση αυτή. Πάντως οι αρχηγοί αναμένεται εντός δύο ημερών να μεταφέρουν την πρόταση στους συμπαίκτες τους.

Την Πέμπτη (7/5) ή την Παρασκευή (8/5) ο ΠΣΑΠ και οι αρχηγοί αναμένεται να πραγματοποιήσουν νέα τηλεδιάσκεψη όχι μόνο για την πρόταση που τους έχει κατατεθεί, αλλά και για το πώς θα λειτουργήσουν σε αρκετά ακόμα ζητήματα.

Ένα από τα σοβαρά θέματα που συζητήθηκε ήταν το πρωτόκολλο υγιεινής, για το οποίο η πλευρά των παικτών είναι αποφασισμένη να τηρηθεί στο ακέραιο. Να μην μπει δηλαδή κανένας ποδοσφαιριστής στο γήπεδο, αν προηγουμένως δεν έχει υποβληθεί σε τεστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Super League - ΠΣΑΠ: Χάσμα για τις περικοπές συμβολαίων,
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ