STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Αναβλήθηκε η εκδίκαση για όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αναβολή πήρε η εκδίκαση του ΠΑΟΚ στο πειθαρχικό όργανο της Super League για όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό ενώ Παναθηναϊκός και Ατρόμητος τιμωρήθηκαν με πρόστιμο.

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της απολογίας του ΠΑΟΚ στο πειθαρχικό όργανο της Super League για όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι δεν κινδύνευαν με τιμωρία της έδρας με βάση τα άρθρα που είχαν κληθεί από τη λίγκα ενώ οι "ερυθρόλευκοι" με ανακοίνωση τους είχαν ζητήσει την τιμωρία του ΠΑΟΚ. Η εκδίκαση της ομάδας της Θεσσαλονίκης τόσο για το ματς της Τούμπας όσο και για το ματς της Κ19 αναβλήθηκε και θα εκδικαστεί στην επόμενη συνεδρίαση.

Από εκεί και πέρα με βάση τις αποφάσεις που πάρθηκαν Ατρόμητος και Παναθηναϊκός καλούνται να πληρώσουν το μεγαλύτερο πρόστιμο στο πλαίσιο των αγώνων της 25ης αγωνιστικής.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 25ης αγωνιστικής.

Α/ ΠΑΕ Άρης:Χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ

Β/ ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ

Γ/ ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.:χρηματική ποινή των οκτώ χιλιάδων (8.000,00) ευρώ

Δ/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός:συνολική χρηματική ποινή, ποσού επτά χιλιάδων πεντακοσίων (7.500,00) ευρώ

Ε/ ΠΑΕ Λαμία:χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ

ΠΑΕ Άρης:«Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 6355/18-2-2020 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 27ης-2-2020, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 14:00.»: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη

ΠΑΕ Βόλος:«Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 6355/18-2-2020 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 27ης-2-2020, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 14:00.»: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη

*Η εκδίκαση των υποθέσεων ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ Κ19 αναβλήθηκε.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ