STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η τηλεδιάσκεψη

ΔΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Super League, Δ.Σ. (eurokinissi) EUROKINISSI

Η σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League για την προκήρυξη του πρωταθλήματος αναβλήθηκε για την Παρασκευή στις 11:30 εξαιτίας μη επίτευξης απαρτίας.

Νέα αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της Superleague για την προκήρυξη του πρωταθλήματος, καθώς όπως ανακοίνωσε ο συνεταιρισμός η τηλεδιάσκεψη θα γίνει την Παρασκευή στις 11:30 εξαιτίας μη επίτευξης απαρτίας.

Ουσιαστικά, οι ομάδες που δεν έχουν ακόμη τηλεοπτικό συμβόλαιο (Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ και Βόλος), με την στήριξη των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού (ο πρόεδρος της Super League, Λεωνίδας Μπουτσικάρης έδωσε το παρών), απείχαν έως ότου βρεθεί λύση στο ζήτημά τους. Ωστόσο, εκφράζεται αισιοδοξία πως μέχρι την Παρασκευή θα έχει επέλθει συμφωνία με τη ΝΟVA που έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση.

H ανακοίνωση της Super League:

Λόγω μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ