STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League 1: Κρίσιμα ματς στη σκιά του ντέρμπι

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η Ξάνθη φιλοξενεί τον ΟΦΗ και ο Πανιώνιος τον Ατρόμητο στις 15:00, ενώ στις 17:15 ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Άρη. Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει με το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στις 19:30.

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό (19:30) δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της Super League 1. Οι βελτιωμένοι κιτρινόμαυροι φιλοξενούν τους πρωτοπόρους ερυθρόλευκους, σε μια μάχη κομβική και για τις δυο ομάδες, που θέλουν όσο τίποτα να φύγουν με τρίποντο από τον αγωνιστικό χώρο. Η Ένωση επιθυμεί να παραμείνει σε μονοπάτια επιτυχίας και οι Πειραιώτες να διατηρήσουν το αήττητό τους και την πρώτη θέση.

Από εκεί και πέρα, στο πρόγραμμα υπάρχουν άλλα τρία παιχνίδια, τα οποία είναι πολύ κομβικά και κρίσιμα. Στις 15:00, η Ξάνθη υποδέχεται στα "Πηγάδια" τον ΟΦΗ, με τις δυο ομάδες να μάχονται για την εξάδα που στέλνουν στα playoffs και να ισοβαθμούν στους 26 πόντους. Οι ακρίτες προέρχονται από ήττα στο "Κλ. Βικελίδης (1-0) και οι Κρητικοί από ήττα στο "Γεντί Κουλέ" από τον Ολυμπιακό (0-1). Η επιστροφή στα τρίποντα αποτελεί ζητούμενο, για να επανέλθουν και τα χαμόγελα.

Την ίδια ώρα, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ατρόμητο, με τους Νεοσμυρνιώτες να αναζητούν το πρώτο φετινό τους τρίποντο στο 2020 και να βρίσκονται στην τελευταία θέση μς μόλις έξι βαθμούς, κουβαλώντας και το -6 από το ξεκίνημα της σεζόν λόγω του ελλιπούς φακέλου αδειοδότησης. Οι Περιστεριώτες ισοβαθμούν με ΟΦΗ και Ξάνθη και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά τη βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό (3-0).

Τέλος, στις 17:15 ο προτελευταίος Παναιτωλικός υποδέχεται τον Άρη στο Άγρινιο. Οι γηπεδούχοι θέλουν όσο μπορούν να πλησιάσουν τις ομάδες που προπορεύονται, αν και με τα δεδομένα που ισχύουν, δύσκολα θα αποφύγουν από τα μπαράζ παραμονής, ενώ οι κίτρινοι με νίκη παραμένουν στο -2 από τον τέταρτο Παναθηναϊκό. Φαβορί η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ, αλλά δεν θα έχουν εύκολη αποστολή απέναντι σε αυτή του Μάκη Χάβου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ