STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League 1: Αυξάνεται ο αριθμός των αλλαγών σε ένα ματς

Super League 1: Αυξάνεται ο αριθμός των αλλαγών σε ένα ματς
EUROKINISSI

Ο κορονοϊός δημιούργησε νέα δεδομένα στο ποδόσφαιρο, με τις ομάδες της Super League να αναμένεται και αυτές να έχουν δικαίωμα για πέντε αλλαγές από εδώ και πέρα ως το τέλος της σεζόν.

Η Γερμανία ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που έσπασε την αλυσίδα με την οποία είχε δέσει χειροπόδαρα το ποδόσφαιρο ο κορονοϊός για πάντω από δύο μήνες, με την Bundesliga να επιστρέφει στη δράση από το περασμένο Σάββατο και να δίνει θάρρος και δύναμη στους υπολοίπους.

Μάλιστα, πέρα από τους πανηγυρισμούς από... μακριά και τα άδεια γήπεδα ως μέτρο αποτροπής εξάπλωσης του κορονοϊού, οι Γερμανοί έγραψαν ιστορία καθώς για πρώτη φορά έλαβαν χώρα επίσημοι αγώνες όπου μία ομάδα μπορούσε μέσα στο 90λεπτο να κάνει και 4η και 5η αλλαγή.

Αυτό το μέτρο θα ισχύσει για όλο το 2020 και έχει ως σκοπό την προστασία των παικτών από τραυματισμούς, ενώ δεν θα αφορά μόνο την Γερμανία αλλά και όλα τα πρωταθλήματα καθώς είναι απόφαση της UEFA.

Μάλιστα, οι ομάδες της Super League 1 ενημερώθηκαν και εκείνες για τις αλλαγές που προώθησε το τελευταίο διάστημα η UEFA στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης της διοργανώτριας αρχής που έλαβε χώρα την Δευτέρα ενόψει της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος.

Super League 1: Αυξάνεται ο αριθμός των αλλαγών σε ένα ματς
EUROKINISSI

Υπενθυμίζεται πως η κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία στη χώρα μας αναμένεται να ξαναρχίσει το διήμερο 6-7 Ιουνίου κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του συνεταιρισμού, ενώ το πρωτάθλημα πάει για να ολοκληρωθεί -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- στις 19 Ιουλίου.

Όσον αφορά στο Κύπελλο Ελλάδας, πιθανολογείται ότι μετά τη λήξη των πλέι οφ θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου. Θυμίζουμε ότι έχουν ήδη γίνει οι πρώτοι ημιτελικοί στα ζευγάρια ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (3-2) και ΑΕΚ - Άρης (2-1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Super League: Πρόταση για σέντρα στις 6 Ιουνίου
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ