STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League 1: Αλλαγή της ώρας έναρξης στο ΑΕΚ - Λαμία, Άρης - Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Aris, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Όπως έκανε γνωστό η Super League 1 αποφασίστηκε η αλλαγή στην ώρα έναρξης δυο αγώνων της Κυριακής και συγκεκριμένα της ΑΕΚ με τη Λαμία και του Άρη με τον Παναθηναϊκό.

Την αλλαγή στην έναρξη των αγώνων του Άρη με τον Παναθηναϊκό και της ΑΕΚ με τη Λαμία αποφάσισε και ανακοίνωσε η Super League 1.

Ο αγώνας των "κιτρινόμαυρων" με το τριφύλλι θα διεξαχθεί στις 21:30, αντί για τις 21:00 που ήταν προγραμματισμένος με τη Super League 1 μάλιστα να τοποθετείται για το συγκεκριμένο παιχνίδι στο οποίο είχε προκληθεί ντόρος μετά την επιθυμία της ΕΛ.ΑΣ. για μετάθεση του αγώνα άλλη ημέρα λόγω της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ.

Το άλλο παιχνίδι που άλλαξε ώρα είναι το ΑΕΚ - Λαμία το οποίος θα διεξαχθεί στις 19:15 αντί για τις 21:30 όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, οι κάτωθι αγώνες άλλαξαν ώρα και θα διεξαχθούν ως εξής:

• Ο αγώνας Α.Ε.Κ. – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ θα διεξαχθεί την Κυριακή 15.09.2019 στις 19:15(αντί για 21:30).

• Ο αγώνας ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 15.09.2019 στις 21:30(αντί για 21:00)".

Από την Super League 1 σημείωναν για την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό:

"Ο αγώνας ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την 3αγωνιστική του Πρωταθλήματος τηςSuperLeagueθα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30 (αντί για 21:00), παρά το αίτημα της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία, επειδή το Σάββατο θα μιλήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Α. Τσίπρας στη ΔΕΘ.

Αποτελεί πάγια αρχή τηςSuperLeagueνα μην αλλάζει το αγωνιστικό πρόγραμμα του ΠρωταθλήματοςSuperLeague, από τη στιγμή μάλιστα που το πρόγραμμα της 3αγωνιστικής ημέρας είχε ήδη ανακοινωθεί από τις 12 Αυγούστου. Οι όποιες αλλαγές έγιναν στις προηγούμενες αγωνιστικές, έγιναν για να διευκολυνθούν οι ομάδες μας στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και κατόπιν αιτήματος της ΚΕΔ/ΕΠΟ για την εφαρμογή τουVAR.

Οι ομάδες τηςSuperLeagueκάνουν τον αγωνιστικό προγραμματισμό τους, οι φίλαθλοι το ίδιο, όπως και οι τηλεοπτικοί σταθμοί, με βάση το πρόγραμμα που ανακοινώνεται έγκαιρα.

ΗSuperLeagueήταν εξαρχής αντίθετη στο αίτημα για μετάθεση του αγώνα σε άλλη ημερομηνία και με ιδιαίτερη ικανοποίηση είδε ότι και η ΔΕΑΒ, στην εισήγησή της, αποδέχθηκε τα επιχειρήματα τηςSuperLeagueκαι γνωμοδότησε υπέρ της στη σημερινή συνεδρίαση.

Ως εκ τούτου, για μια ακόμα φορά, ηSuperLeagueτονίζει ότι το αγωνιστικό πρόγραμμα, το οποίο καταρτίζεται με διαβούλευση όλων των εμπλεκομένων, ομάδων, τηλεοπτικών δικτύων και αρμόδιων κρατικών φορέων, πρέπει να τηρείται, πάντα με σεβασμό σε όλους".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ