STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σύγκρουση "συγκατοίκων" στο AEL FC Arena

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

ΑΕΛ και Απόλλων Σμύρνης, που ισοβαθμούν στη Super League, κοντράρονται το απόγευμα του Σαββάτου (18/11, 17.15) στο AEL FC Arena. Οι απουσίες των δύο ομάδων και οι αποστολές που ανακοινώθηκαν.

Κρίσιμο παιχνίδι για ΑΕΛ και Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. Καθώς και οι δύο ομάδες είναι χαμηλά στον πίνακα και "συγκατοικούν" στους 10 βαθμούς, η κατάκτηση βαθμών κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική.

Ο Ηλίας Φυντάνης ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι Ναβάρο, Κούσας, Φατιόν και φυσικά Γιοβάνοβιτς. Οι επιλογές του Πειραιώτη τεχνικού είναι οι εξής : Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Φάρκας, Ζίζιτις, Γουάλας, Κόντορ, Γκόλιας, Μπάμπιτς, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Μπάλλας, Λαγός, Μασούρας, Κρητικός, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης, Ναζλίδης, Περόνε.

Ο Ζόραν Βούλιτς, από την άλλη, άφησε εκτός τον Σιατραβάνη και τον Μπαρτολίνι, ενώ "κόπηκαν" ως συνήθως και οι Βαλλιάνος, Καλλέργης, Ταΐρης και Βαφέας. Η αποστολή: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοές, Ντάσιος, Κούρος, Ελμπάζ, Μπιζιμίν, Κύργιας, Μπάμπιαζ, Παπάζογλου, Χουάρες, Ανιέτε, Κονέ, Μενδρινός, Μαασί, Μάατσεν, Αλμπάνης, Κιταμπαλά και Καστιγέχος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ