STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στοχεύει τον Γκιρτζίκη η τριανδρία

Διεξάγεται αυτή την ώρα η συνάντηση των Γιάννη Αλαφούζου και Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον Ιβάν Σαββίδη να ενημερώνεται παράλληλα. Παρόντες και άλλοι συνεργάτες, διαβάστε το στόχο των τριών ανδρών για την ηγεσία της ΕΠΟ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ

Να αξιοποιήσουν το timing που έχει διαμορφωθεί επιθυμούν οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης, προκειμένου να επιτύχουν απτά αποτελέσματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για αυτό, προτίθενται να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες για την προώθηση των αλλαγών που θεωρούν αναγκαίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, στη συνάντηση τους ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, παρουσία συνεργατών τους, και έχοντας ανοιχτή γραμμή με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος βρίσκεται στο Ροστόφ, θα χαράξουν τη στρατηγική τους.

Οι τρεις άνδρες συμφωνούν στη γενική κατεύθυνση της στρατηγικής που θα ακολουθήσουν, όμως, έχουν επιμέρους διαφορές στις λεπτομέρειες, οπότε θεωρούν αναγκαίο να συντονιστούν. Διότι, εκτιμούν ότι το χρονικό σημείο είναι το κατάλληλο για να πιέσουν την κυβέρνηση και τις άλλες ΠΑΕ και δεν επιτρέπεται να το αφήσουν αναξιοποίητο.

Ήδη, από το βράδυ της Πέμπτης (3/3) οι συνεργάτες των τριών ανδρών έχουν αλλεπάλληλες επαφές και έχουν σχηματίσει ένα σχέδιο δράσης, το οποίο θα εγκριθεί σε επίπεδο κορυφής. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο πρώτος στόχος είναι η άμεση αλλαγή στην προεδρία της ΕΠΟ, διότι προσδοκούν πως εάν επιτευχθεί θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για την επικείμενη μεταβολή των συσχετισμών.

Φυσικά, η αντικατάσταση του Γιώργου Γκιρτζίκη - τον οποίο χρεώνουν ως προσκείμενο στον Ολυμπιακό - συνιστά περίπλοκη διαδικασία. Για αυτό, τα νομικά επιτελεία των τριών ανδρών συσκέπτονται και αναζητούν επιλογές μέσω των δικαστικών υποθέσεων στις οποίες εμπλέκεται ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ.

Όσον αφορά τη στάση τους απέναντι στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, την αποχώρηση από τη Superleague, τη συγκρότηση νέας ποδοσφαιρικής Λίγκας και τη σύγκρουση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα τα αποφασίσουν από κοινού και θα αρχίσουν τις απαιτούμενες διεργασίες.

Γενικότερα, για τα περαιτέρω σχέδια τους κρίνουν πως υπάρχει ο χρόνος να τα εκτελέσουν και θα λειτουργήσει υπέρ τους. Ταυτόχρονα, όμως, εκτιμούν ότι η τοποθέτηση ενός νέου προέδρου στην ΕΠΟ θα μεταβάλλει άρδην το σκηνικό, στους τομείς και της ουσίας και των εντυπώσεων.

UPDATE: Η συνάντηση των Γιάννη Αλαφούζου και Δημήτρη Μελισσανίδη, παρουσία των συνεργατών τους, έχει αρχίσει από τις 18:00. Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπείται από τον Λούμπος Μίχελς, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώνεται σε real time.

Διαβάστε ακόμα:

Οι αποφασισμένοι και η... αναποφάσιστη

"Ημίμετρο" για τον ΠΑΟ η απόφαση Κοντονή

Στρατηγική επιλογή για την ΑΕΚ η στήριξη Κοντονή

Καραπαπάς: "Στόχος τους να φύγει ο Μαρινάκης"

Σαββίδης: "Να δεσμευτούμε ενώπιον του πρωθυπουργού για καθαρό ποδόσφαιρο"

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ