STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στον Ατρόμητο οι Χατζηισαΐας, Γιαννούλης

Στον Ατρόμητο οι Χατζηισαΐας, Γιαννούλης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου έδωσαν τα χέρια με τους αντίστοιχους του ΠΑΟΚ ολοκληρώνοντας τις συζητήσεις των προηγούμενων ημερών.

Στην Αθήνα επιστρέφει ο Δημήτρης Χατζηισαΐας (ενάμιση χρόνο μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ) αλλά σε διαφορετική γειτονιά από αυτή από την οποία έφυγε.

Ο Δικέφαλος του βορρά ήρθε σε συμφωνία με τον Ατρόμητο, στον οποίο ο "Χάτζη" θα αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Ο κεντρικός αμυντικός (σ.σ. γεννημένος στις 21/09/1992) των "ασπρόμαυρων" απουσίασε από την προπόνηση της Δευτέρας (26/6) προκειμένου να ταξιδέψει στην Αθήνα και να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στην ομάδα του Περιστερίου.

Σε αυτή τη θητεία του τον ενάμιση χρόνο στην ομάδα του ΠΑΟΚ έκανε μόλις δέκα συμμετοχές, όλες στο πρώτο μισό που βρέθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ενώ στην διάρκεια που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες δεν έπαιξε καθόλου.

Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα υπήρξε και σχετική ανακοίνωση από πλευράς του ΠΑΟΚ που ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Δημήτρη Χατζηισαΐα στον Ατρόμητο. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στις υποχρεώσεις του με την ομάδα του Περιστερίου".

ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Τον Χατζηισαΐα θα ακολουθήσει στον Ατρόμητο ο Δημήτρης Γιαννούλης που ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στην Ανόρθωση έχοντας εννιά συμμετοχές με τον Κυπριακό σύλλογο. Ο αριστεροπόδαρος μπακ έχει γεννηθεί στις 17/10/1995 και οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο 22χρονος άσος θα παραχωρηθεί για δυο χρόνια στην ομάδα του Περιστερίου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ