STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στον "αέρα" η κλήρωση της Super League

Στον "αέρα" η κλήρωση της Super League
Μπαταγιάννης

Τη Δευτέρα (30/7) έχει προγραμματιστεί να γίνει η κλήρωση της Super League 2018-2019, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι εντέλει θα πραγματοποιηθεί, ενώ απομένει λιγότερο από ένας μήνας για τη σέντρα.

Το πρωτάθλημα της Super League 2018-2019 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου και ενώ τη Δευτέρα (30/7) έχει προγραμματιστεί να γίνει η κλήρωση, ουδείς γνωρίζει αν αυτή πραγματοποιηθεί. Για τη σέντρα απομένει λιγότερο από ένας μήνας και έως σήμερα υπάρχουν ομάδες που παραμένουν δίχως τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Επτά ΠΑΕ δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με τηλεοπτικό πάροχο, οι Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθη. Ως γνωστόν, είναι ξεκάθαρη η στάση τους να μπλοκάρουν την υπογραφή της προκήρυξης, δίχως την οποία δεν υπάρχει λόγος να πραγματοποιηθεί η κλήρωση (απαιτούνται 12 ψήφοι στις 16 ΠΑΕ).

Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ότι επί της ουσίας δεν έχει αποφασιστεί ο τρόπος που θα προκύψει ο αριθμός "14" για το πρωτάθλημα 2019-2020. Δεν έχει αποφασιστεί με άλλα λόγια πώς θα γίνει η αναδιάρθρωση, ώστε η λίγκα του μεθεπόμενου πρωταθλήματος να πραγματοποιηθεί με 14 ομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι το διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας (30/7) έχει προγραμματιστεί για τις 14.00, ενώ στις 15.30 έχει οριστεί να γίνει έκτακτη γενική συνέλευση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ