STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στοιχηματικές προτάσεις για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Στοιχηματικές προτάσεις για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έφτασε η ώρα για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ένα ματς, που αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί του, και στοιχηματικά. Το Sport24.gr προτείνει...

Το πρώτο ντέρμπι της Super League για τη φετινή σεζόν είναι προ των πυλών και το Sport24.gr δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί και από στοιχηματικής σκοπιάς με το Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, μερικές από τις 200+ αποδόσεις που προσφέρει η Stoiximan.gr, με 0% γκανιότα. Να σημειώσουμε επίσης, πως για το συγκεκριμένο ματς, η Stoiximan.gr έχει βγάλει την ειδική προσφορά "Επιστροφή χρημάτων αν σκοράρουν οι Ιντέγε & Μπακασέτας".

Κοινώς, αν παίξει κάποιος σε μια από τις παρακάτω αγορές πριν την έναρξη του αγώνα και σε περίπτωση που σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Ιντέγε ή ο Μπακασέτας, θα του επιστραφεί το πρώτο του στοίχημα, εφόσον αυτό διευθετηθεί ως χαμένο.

Πρόκειται για τις αγορές: Πρώτος Σκόρερ, Τελευταίος Σκόρερ, (Παίκτης) Να Σκοράρει, Παίκτης Να σκοράρει Χατ Τρικ, Παίκτης να σκοράρει δύο ή παραπάνω γκολ. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ.

Οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

Τελικό αποτέλεσμα: X (3.80)

Λογικά θα δούμε "κλειστό" ματς, τόσο λόγω της δυσκολίας του Ολυμπιακού να σκοράρει, όσο και λόγω της καλής αμυντικής γραμμής της ΑΕΚ. Η ισοπαλία δίνεται σε εξαιρετική απόδοση και φαντάζει πολύ πιθανό να είναι και το αποτέλεσμα ημιχρόνου (2.05 το Χ στο ημίχρονο, 4.85 το Χ ημίχρονο - Χ τελικό).

Γκολ: Under 2.5 (1.67)

Στην ίδια λογική. Ένα ντέρμπι, όπου δύσκολα θα δούμε πολλά γκολ. Αξίζει και το ρίσκο στο Under 1.5, με απόδοση 2.95.

Ακριβές σκορ: 1-1 (6.75)

Σε περίπτωση που "σπάσει" η ισοπαλία, ο νικητής θα κριθεί στο γκολ. Οπότε, το 1-0 είναι στο 5.60 και το 0-1 στο 10.00.

Πρώτο γκολ: Μετά το 28'00 (2.05)

Ματς στο οποίο οι δύο ομάδες θα "φοβούνται" η μία την άλλη και θα καλύπτουν τα νώτα τους, συνήθως σημαίνει πως μόνο από κάποια στημένη φάση θα δούμε γρήγορο γκολ. Επομένως, θεωρούμε πως αν μπει γκολ, θα είναι πιθανότατα στο δεύτερο ημίχρονο.

Να σκοράρει: Ιντέγε (2.95)

Η απόδοση που δίνεται για να σκοράρει ο Νιγηριανός επιθετικός είναι αξιοπρόσεκτη, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως είναι ο σχεδόν μόνιμος σκόρερ του Ολυμπιακού. Καλές εναλλακτικές, βάσει απόδοσης, ο Μαρτίνς (5.00) και ο Ντα Κόστα (16.75). Από πλευράς ΑΕΚ, θα άξιζαν οι Γιόχανσον (8.00) και Λέσκοτ (14.50).

Κόκκινη κάρτα: Ναι (2.08)

Τα τελευταία χρόνια, στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, η κόκκινη κάρτα είναι σύνηθες φαινόμενο. Για τους πιο τολμηρούς, υπάρχει και το "Κόκκινη κάρτα και οι δύο ομάδες", με απόδοση 6.00.

Να δεχθεί κάρτα: Μιλιβόγεβιτς (1.75)

Ο Σέρβος του Ολυμπιακού είναι επιρρεπής στο να δέχεται κίτρινη κάρτα και πολύ δύσκολα θα την αποφύγει σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι. Εξίσου πιθανός και ο Μποτία, με 1.90. Από την ΑΕΚ, ο Σιμόες είναι μία καλή επιλογή στο 1.80.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ