STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στο ΟΑΚΑ για "κατασκοπεία" ο Κεϊρόζ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να δει από κοντά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο για τον Μασούντ Σοτζέι και είχε εναγκαλισμό με τον Μίχαελ Σκίμπε.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Κάρλος Κεϊρόζ, όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά αγωνιζόμενους τους διεθνείς, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εχσάν Χατζισαφί, αλλά και τον Μασούντ Σοτζέι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιράν βρέθηκε πρώτα στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το ΑΕΚ - Πανιώνιος αν και ο Ιρανός μέσος της Ένωσης δεν ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ (πέρασε στο 64' στη θέση του Χριστοδουλόπουλου).

Ο 65χρονος Πορτογάλος προπονητής (πρώην των Σπόρτινγκ, εθνικής Νοτίου Αφρικής, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλευρό του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Ρεάλ κι εθνικής Πορτογαλίας) είχε εγκάρδιο εναγκαλισμό με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε.

Με τη λήξη της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ θα μεταβεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσει τους δύο Ιρανούς του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εχσάν Χατζισαφί, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το τεχνικό επιτελείο της ασιατικής εθνικής ομάδας προετοιμάζεται για τις φιλικές αναμετρήσεις του Μαρτίου - με Τυνησία στο Ραντές (23/3, 20:00) και Αλγερία (27/3) στην Τεχεράνη.

Τρεις μήνες και... κάτι είναι το διάστημα που μας απομένει μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Η εθνική Ιράν θα βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας, στο δεύτερο όμιλο, μαζί με τις αντίστοιχες των Πορτογαλίας, Ισπανίας και Μαρόκου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ