STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πέρασε της ΑΕΚ χωρίς ομοφωνία!

Πέρασε της ΑΕΚ χωρίς ομοφωνία!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεκτό το αίτημα της AEK για αναδιανομή των τηλεοπτικών της εσόδων παρά το "όχι" του Ολυμπιακού και της Λάρισας. Αναβολή για τις 23 Μαρτίου στο θέμα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το παρών για μία ώρα στα γραφεία της Super League κατά την διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού και η παρουσία του ήταν αρκετή για να "περάσει" το αίτημα της ΑΕΚ για περισσότερα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Το αίτημα της "Ένωσης" πέρασε παρά το "όχι" από τον Ολυμπιακό και την Λάρισα. Να σημειωθεί πάντως, ότι σύμφωνα με το καταστατικό χρειάζεται ομόφωνη απόφαση. Όπως σημείωναν μάλιστα, κύκλοι της Λίγκας "θα το δούμε νομικά".

Επί της ουσίας, το ποσοστό της ΑΕΚ στα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα ανέβηκε στο 11% και αυτό σημαίνει ότι αντί για 1.3 εκατ. ευρώ που προβλέπονταν να πάρει για την φετινή σεζόν, θα πάρει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ περισσότερα.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ

Στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής (3/3) ήταν να συζητηθούν τα θέματα της αναδιάρθρωσης της Super League και αυτό της μείωσης των ομάδων σε 14 από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Οι πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι τελικά αυτό θα γίνει στις 23 Μαρτίου.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος έδωσε το παρών στο Δ.Σ., στις 16.00, αποχώρησε στις 17.10, δίχως να προχωρήσει σε κάποια δήλωση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ