STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στην Ελλάδα για τους Ιρανούς ο Κεϊρόζ!

Iran's head coach Carlos Queiroz gives indications to his players from the touchline during the group F World Cup soccer match between Argentina and Iran at the Mineirao Stadium in Belo Horizonte, Brazil, Saturday, June 21, 2014. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Iran's head coach Carlos Queiroz gives indications to his players from the touchline during the group F World Cup soccer match between Argentina and Iran at the Mineirao Stadium in Belo Horizonte, Brazil, Saturday, June 21, 2014. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ, βρίσκεται στην Αθήνα με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά αγωνιζόμενους τους διεθνείς, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εχσάν Χατζισαφί, αλλά και τον Μασούντ Σοτζέι.

Τρεις μήνες και... κάτι είναι το διάστημα που μας απομένει μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Η εθνική Ιράν θα βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας, στο δεύτερο όμιλο, μαζί με τις αντίστοιχες των Πορτογαλίας, Ισπανίας και Μαρόκου.

Το τεχνικό επιτελείο της ασιατικής εθνικής ομάδας προετοιμάζεται για τις φιλικές αναμετρήσεις του Μαρτίου - με Τυνησία στο Ραντές (23/3, 20:00) και Αλγερία (27/3) στην Τεχεράνη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ, ωστόσο βρίσκεται αυτές τις ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες στην Αθήνα! Ο 65χρονος Πορτογάλος προπονητής (πρώην των Σπόρτινγκ, εθνικής Νοτίου Αφρικής, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλευρό του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Ρεάλ κι εθνικής Πορτογαλίας) ήλθε στη χώρα μας για να δει από κοντά τους Ιρανούς.

Πρωτίστως τους δύο ήδη διεθνείς του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εχσάν Χατζισαφί, καθώς θα προσπαθήσει να δώσει το παρών στο "Γ. Καραϊσκάκης" και την κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή (4/3, 19:30).

Το βέβαιο είναι ότι θα δώσει το "παρών" στο ΟΑΚΑ και την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο (4/3, 17:15) με το βλέμμα του "καρφωμένο" στον Μασούντ Σοτζέι.

Ο Κεϊρόζ δεν έχει κρύψει την εκτίμησή του στον Ιρανό διεθνή μέσο της Ένωσης, αλλά δεν τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις του μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τη Μακάμπι για τα προκριματικά του Europa League. Μένει να φανεί εάν έχουν αλλάξει τα δεδομένα, στην περίπτωσή του.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ