STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στη Ριζούπολη το Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ

Στη Ριζούπολη το Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ
Ριζούπολη ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με την ΑΕΚ για την 30ή αγωνιστική της Super League θα γίνει σύμφωνα με το αρχικό οργανόγραμμα, δηλαδή στη Ριζούπολη, στις 6 Μαΐου.

Την Παρασκευή (27/4) έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής της Super League. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" ενημέρωσε ότι το ματς θα γίνει όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, δηλαδή στη Ριζούπολη, στις 6 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι ως ιδέα υπήρχε να γίνει το ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο και σε άλλη ημερομηνία, καθώς στις 6 Μαΐου θα διεξαχθεί και ο τελικός του Final Four του FIBA Champions League στην Αθήνα. Η ενημέρωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος ανάμεσα στην ομάδα μας και την ΑΕΚ. Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ μας ενημέρωσε ότι αν ο αγώνας διεξαχθεί στην Ριζούπολη, τότε η πλευρά της φιλοξενούμενης ομάδας θα κάνει ότι είναι δυνατό προκειμένου να μην βρεθούν στο γήπεδο φίλαθλοι της.

Συνεπώς για εμάς δεν υπάρχει και λόγος αλλαγής ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα και ζητήσαμε να διεξαχθεί σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα και να μην γίνει καμία απολύτως αλλαγή".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ