STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σταματάει η συζήτηση για τις οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών

Σταματάει η συζήτηση για τις οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών
EUROKINISSI

Η συζήτηση που είχε ξεκινήσει για τις οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών, σταματάει με πρωτοβουλία του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και παράλληλα θα αυστηροποιηθεί και το νομικό πλαίσιο προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έβλεπε θετικά το ενδεχόμενο να ξεκινούσε μια συζήτηση αναφορικά με τις οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών, οι οποίες έχουν απαγορευτεί εδώ και πολλά χρόνια εξαιτίας των κρουσμάτων βίας και της αδυναμίας να συνυπάρχουν φίλαθλοι διαφορετικών ομάδων στο ίδιο γήπεδο χωρίς να πλακώνονται.

Όπως είχε αναφέρει και ο ίδιος μετά την τελευταία του συνάντηση με την ΠΔΕ της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή πριν τον τελικό του Κυπέλλου, ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ θα αποτελούσε ένα σοβαρό κρας τεστ προς αυτή την κατεύθυνση.

Μετά τα σοβαρά επεισόδια στο Πανθεσσαλικό, το απίστευτο ξύλο, τους τραυματίες, τις ζημιές που προκλήθηκαν στο Στάδιο και την γενικότερη συμπεριφορά των φιλάθλων, η συζήτηση που ξεκίνησε για τις μετακινήσεις, δεν πρόκειται να συνεχιστεί με απόφαση του ίδιου του υφυπουργού.

Το θέμα τελειώνει μια και καλή και δεν πρόκειται να επιτραπούν οι μετακινήσεις μετά τις θλιβερές εικόνες στο ματς των "Δικεφάλων", όπου από θαύμα δεν υπήρξε θύμα. Μάλιστα, αναμένεται να αυστηροποιηθεί το νομικό πλαίσιο προς αυτή την κατεύθυνση, αν και ακόμα δεν έχει διαμορφωθεί.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε σοβαρές ενστάσεις για την τέλεση του τελικού στο Πανθεσσαλικό, είχε πάρει μάλιστα την απόφαση να τον αναβάλει μετά το θέμα που προέκυψε με τα εισιτήρια, όμως οι πιέσεις ήταν πολλές για να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ