STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σπουδαίος Ανσαριφάρντ, 2-0 ο Πανιώνιος τον ΠΑΣ

Σπουδαίος Ανσαριφάρντ, 2-0 ο Πανιώνιος τον ΠΑΣ
Ανσαριφάρντ INTIME SPORTS

Παίζοντας έξυπνο ποδόσφαιρο ο Πανιώνιος νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και παρέμεινε στην πρώτη πεντάδα. Σπουδαίο ματς από τον Ανσαριφάρντ που πέτυχε και τα δυο τέρματα.

Ο Πανιώνιος δεν αστειεύεται φέτος, ειδικότερα στην Νέα Σμύρνη. Παίζοντας με έξυπνο τρόπο και εκμεταλλευόμενος τις ευκαιρίες, έφτασε σε μία εύκολη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το ευχάριστο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι πως διαθέτει ποδοσφαιριστές που μπορούν να "καθαρίσουν" ένα ματς με προσωπικές ενέργειες.

Σε άλλο ήταν ο Μπακασέτας, ο Καραμάνος ή ο Μπουμάλ. Απόψε ήταν ο Ανσαριφάρντ. Για τον ΠΑΣ δεν έχουμε να πούμε πολλά. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής με 22 γκολ παθητικό σε 12 αγωνιστικές.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο:Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Αθανασιος Τζύηλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας), Ανέστης Δουδούμης (Φθιώτιδας)

4ος: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Διούδης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μπουμάλ (Χαλκιαδάκης 88'), Μασούρας, Ανσαριφάρντ (Καραμάνος 81'), Μπακασέτας (Μητρόπουλος 85').

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Μπέριος, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Τσουκαλάς (Γιάκος 71'), Ακόστα (Σαπαλίδης 74'), Ίλιτς (Ηλιάδης 68'), Τσάβες, Μανιάς.

Γκολ: Ανσαριφάρντ (5' σουτ), Ανσαριφάρντ (20' σουτ).

Κάρτες: Μασούρας (κίτρινη 46').

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0.

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία της Super League κι όχι μόνο.

Το φιλμ του αγώνα

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με δυο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που σκόραρε στο 5ο και το 20ο λεπτό. Αρχικά μετά από σέντρα του Μασούρα από τα αριστερά εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Βελλίδη και με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ο Ιρανός επιθετικός με όμορφη ατομική ενέργεια βρήκε λίγο χώρο στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με υπέροχο σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Βελλίδη. Ο ΠΑΣ ανέβασε στροφές μετά το 30ο λεπτό και έφτασε κοντά στο γκολ στο 44', όμως η κεφαλιά του Τσάβες πήγε πάνω στον Διούδη που ήταν σε ετοιμότητα.

Μέτριος ο ρυθμός

Το δεύτερο μέρος είχε πολλά λάθη στο ξεκίνημα του και ελάχιστες φάσεις. Ο Πανιώνιος πάντως θα μπορούσε να κάνει το 3-0 στο 60', όμως ο Βελλίδης είπε δυο φορές "όχι" σε Μπακασέτα και Μπουμάλ στην ίδια φάση. Ο ΠΑΣ απείλησε για πρώτη φορά στο 81ο λεπτό(!) με μία κεφαλιά του Μανιά που πήγε δεν ανησύχησε τον Διούδη.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον Χαλκιαδάκη να βρίσκεται φάτσα με τον Βελλίδη, όμως ο Έλληνας κίπερ τον νίκησε και μάζεψε το σουτ του.

Ο MVP του αγώνα

Φυσικά ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιθετικός πέτυχε δυο όμορφα γκολ και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του. Γενικότερα έχει βοηθήσει αρκετά τον Πανιώνιο.

Η φάση του αγώνα

Ο Ανσαριφάρντ έκανε κοντρόλ-ντρίμπλα πάνω σε δυο αντιπάλους και μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, όμως μπερδεύτηκε στο τέλος και έχασε τη μπάλα. Αν σκόραρε θα ήταν από τα καλύτερα γκολ της σεζόν.

Ο διαιτητής

Προσπάθησε να βγάλει το ματς με λίγες κάρτες και τα κατάφερε. Μόνο μία φάση του ξέφυγε και αυτή ήταν ευθύνη του βοηθού.

Μας άρεσε

Σοβαρός φέτος ο Πανιώνιος, παίρνει τα "εύκολα" ματς και όπου τον βγάλει. Αν συνεχίσει έτσι θα βάλει δύσκολα στα, θεωρητικά, φαβορί για την πρώτη πεντάδα.

Δεν μας άρεσε

Χωρίς νεύρο και τσαμπουκά τα αστέρια του ΠΑΣ. Ακόστα, Τσάβες και Ίλιτς δεν... βρίσκονται ούτε με τη βοήθεια της Αγγελικής Νικολούλη στο γήπεδο. Πρέπει να αλλάξει πολλά ο Πετράκης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ