Σκέψεις για μπόνους στις ομάδες που θα υποβιβάζονται

Σκέψεις για μπόνους στις ομάδες που θα υποβιβάζονται

Η λύση του μπόνους σε όσους υποβιβάζονται, βρίσκεται στις σκέψεις των ανθρώπων της Super League, προκειμένου οι μικρομεσαίοι να δεχτούν τη μείωση των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας.

Ένα από τα ζητήματα που αναμένεται να συζητηθούν εκ νέου στη Super League, είναι αυτό της μείωσης της ομάδας από 16 σε 14, κάτι άλλωστε που θυμίζουμε ότι είχε αποφασιστεί τον περασμένο Μάρτιο, αλλά εντέλει οι ΠΑΕ το πήραν πίσω.

Είναι κάτι που το θέλει και η NOVA, ώστε να αυξηθεί περαιτέρω ο ανταγωνισμός του πρωταθλήματος και να γίνει ελκυστικότερο, ενώ είναι κάτι που το έχουν πει όλες οι εταιρείες που έχουν κάνει σχετικές έρευνες για το πόσες υγιείς ομάδες αντέχει η Λίγκα.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με τη "Live Sport", θα πέσει στο τραπέζι της συζήτησης η σκέψη να υπάρξει σχυρό μπόνους για τις ομάδες που υποβιβάζονται.

Πιο συγκεκριμένα, να δίνεται ένα ποσό από 300.000 μέχρι 500.000 ευρώ στις ομάδες που πέφτουν στη Football League, ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και να έχουν μία ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Μένει να δούμε αν αυτή η σκέψη θα υλοποιηθεί και αν είναι ικανή να κάμψει τις αντιστάσεις των μικρομεσαίων ΠΑΕ που αυτές είναι πως λένε ως τώρα το ηχηρό "όχι".

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24