STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σιμιτζόγλου: "Πρώτα θα δω τις επίσημες καταθέσεις και στη συνέχεια θα κρίνω"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα "Δημοκρατία" και αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση για το Ολυμπιακός - Πλατανιάς και το πώς προτίθεται να κινηθεί. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, μίλησε στην εφημερίδα "Δημοκρατία" και αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση για το Ολυμπιακός - Πλατανιάς και το πώς προτίθεται να κινηθεί. Αναλυτικά οι δηλώσεις του. Ο ίδιος θα αξιολογήσει τις καταγγελίες και θα κρίνει το αν θα ασκήσει τελικά δίωξη.

"Περιμένω να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις για να ζητήσω και να πάρω στα χέρια μου όλο το υλικό από αυτά που υποστηρίζουν οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά. Δυστυχώς, εγώ δεν έχω δικαίωμα να πάρω κατάθεση. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία που διενεργεί η Εισαγγελία Πειραιώς, η οποία προχωράει με γοργούς ρυθμούς, θα τη ζητήσω προκειμένου να λάβω γνώση και να πράξω τα δέοντα.

Εδώ πρέπει όλα να είναι επίσημα. Όχι δηλώσεις στον Τύπο, όπου καθένας λέει διάφορα. Επίσημες καταθέσεις στην Αστυνομία, όπως γίνεται αυτή τη στιγμή με τους ανθρώπους του Πλατανιά. Όπως γίνεται τώρα από την Αστυνομία Χανίων. Πρώτα θα δω τις επίσημες καταθέσεις και στη συνέχεια θα κρίνω", δήλωσε αρχικά στην εφημερίδα "Δημοκρατία", ενώ σε ερώτηση για την ταχύτητα με την οποία σημειώνονται εξελίξεις στην υπόθεση, είπε:

"Δεν μπορώ να μιλήσω για χρόνο, αν και θα ξαναπώ ότι όλα... τρέχουν αρκετά ικανοποιητικά. Εδώ δεν υπάρχουν κάμερες, δεν υπάρχει τηλεόραση και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Χρειάζονται οι επίσημες καταθέσεις, λοιπόν, ώστε να αξιολογηθούν".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ