STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Rising star" στο poll του Sport24.gr ο Γαλανόπουλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Γαλανόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Γαλανόπουλος της ΑΕΚ αναδείχθηκε ως το μεγάλο αστέρι του ελληνικού πρωταθλήματος, σύμφωνα με τις ψήφους σας στο poll του Sport24.gr! Στη δεύτερη θέση ο Λημνιός, τρίτος ο Αλμπάνης.

Η ψηφοφορία του Sport24.gr για τον rising star της εφετινής σεζόν στη Super League ολοκληρώθηκε. Ως το νέο αστέρι του πρωταθλήματος αναδείξατε τον Κώστα Γαλανόπουλο της ΑΕΚ!

Ο 21χρονος χαφ της Ένωσης, ο οποίος κατέγραψε 34 συμμετοχές, συγκέντρωσε ποσοστό 20%! Δεύτερος στη σχετική λίστα ήταν ο 20χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Λημνιός, με 16%. Ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής έπαιξε σε 31 ματς (πρωτάθλημα κύπελλο, Ευρώπη) και σημείωσε δύο γκολ.

Τρίτος με βάση τις προτιμήσεις αναδείχθηκε ο 24χρονος ακραίος επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Χρήστος Αλμπάνης. Αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια, έβαλε οκτώ γκολ και εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του με μεταγραφή στην ΑΕΚ. Τέταρτος ήταν ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Κούτρης (12%).

Την πεντάδα έκλεισε ο 22χρονος δεξιός μπακ-χαφ της ΑΕΛ, Γιάννης Μασούρας, ο οποίος κατέλαβε ποσοστό 8%. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα στο poll του Sport24.gr:

"Rising star" στο poll του Sport24.gr ο Γαλανόπουλος
"Rising star" στο poll του Sport24.gr ο Γαλανόπουλος

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ