STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ψηφίζει για την αναδιάρθρωση η Super League

ΔΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΔΣ Super League EUROKINISSI SPORTS

Διοικητικό συμβούλιο στη Super League την Παρασκευή (3/3, 14.00) για την ανάδειξη του πρωταθλητή από το 2017-2018 μέσω playoffs , αλλά και την μείωση των ομάδων στο πρωτάθλημα.

Τις προτάσεις που κατατέθηκαν πρόσφατα για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος με την… σφραγίδα του Βασίλη Γκαγκάτση (διευθύνων σύμβουλος του συνεταιρισμού), θα συζητήσει την ερχόμενη Παρασκευή 3/3 η Super League σε διοικητικό συμβούλιο.

Οι προτάσεις που αναμένεται να τεθούν προς ψήφιση και χρειάζονται τα 3/4 των 167 ψήφων για να περάσουν, είχαν παρουσιαστεί στις 27/1 και κάνουν λόγο μεταξύ άλλων για μείωση των ομάδων σε 14 για την περίοδο 2018-19, play offs για τις θέσεις 1-4 από την περίοδο 2017-18 για την ανάδειξη του πρωταθλητή (οι ομάδες θα μεταφέρουν αυτούσια την βαθμολογία της κανονικής περιόδου στους αγώνες) και αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8.

Όσο για τις τελευταίες θέσεις, προβλέπεται απευθείας υποβιβασμός τριών ομάδων την επόμενη περίοδο και αγώνες μπαράζ του 13ου της Super League με τον 2ο της football league και από την σεζόν 2018-19 υποβιβασμός δύο ομάδων.

Θα συζητηθούν επίσης οι προτάσεις για την διαιτησία, με επιλογή δύο μελών (από τα τρία) της ΚΕΔ από την Super League και τις ομάδες, δημοσιοποίηση των βαθμολογιών και των τιμωριών, προτάσεις με τις οποίες ωστόσο, η ΕΠΟ διαφωνεί. Θα συζητηθεί και το αίτημα της ΑΕΚ για αναδιανομή των τηλεοπτικών εσόδων για το οποίο πρέπει να υπάρχει ομόφωνη απόφαση. Η ανακοίνωση:

"Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 03/03/2017 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί των προτάσεων για την αναδιανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί των προτάσεων για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της προτάσεως της Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ για την ανακατανομή των εξόδων του Συνεταιρισμού.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τηλεοπτικά έσοδα ΠΑΕ ΑΕΚ περιόδου 2016-17.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της προτάσεως του Συνεταιρισμού για :

α) εκλογικό σύστημα ΕΠΟ, συμμετοχή του Συνεταιρισμού στη Γ.Σ. και Ε.Ε. (Δ.Σ)/ΕΠΟ,

β) Οργάνωση ΚΕΔ/ΕΠΟ.

6. Εξουσιοδότηση Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου για αναδιάρθρωση προσωπικού και παράλληλα αντίστοιχη περικοπή των πάσης φύσεως λειτουργικών εξόδων του Συνεταιρισμού με τη συνδρομή της PWC – Ασφάλιση προσωπικού.

7. Kανονισμός μετακινήσεων διαιτητών.

8. Προκήρυξη Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συνεταιρισμού για τροποποιήσεις άρθρων του Καταστατικού.

9. Διάφορα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ