STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πρώτη εκτός έδρας νίκη ο Λεβαδειακός, 3-1 τον Πανιώνιο

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Λεβαδειακός EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 3-1 του Πανιωνίου με ανατροπή και σημείωσε την πρώτη του εφετινή εκτός έδρας νίκη στην τελευταία αγωνιστική. Βραβεύσεις και πυροτεχνήματα στη Νέα Σμύρνη. (PHOTOS, VIDEO).

Η τελευταία αγωνιστική της Super League βρήκε τον Λεβαδειακό να επικρατεί στη Νέα Σμύρνη του Πανιωνίου με 3-1., παρότι μάλιστα βρέθηκε να χάνει μόλις στο 6ο λεπτό. Τελευταία φορά που είχαν γευτεί τη χαρά της εκτός έδρας νίκης οι Βοιωτοί ήταν στις 28 Φεβρουαρίου 2016, πάλι στη Νέα Σμύρνη. Πέρασε δηλαδή περισσότερο από ένας χρόνος από τότε που πανηγύρισαν τρίποντο μακριά από τη Λιβαδειά οι "πράσινοι", οι οποίοι βέβαια βαθμολογικά έχουν υποβιβαστεί.

Ο Πανιώνιος είχε καπαρώσει την είσοδο στα playoffs πριν από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό ( μπαίνει χωρίς βαθμό στο μίνι πρωτάθλημα). Οι Βοιωτοί είχαν ως στόχο την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος στη Νέα Σμύρνη για να μην τερματίσουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και να αυξήσουν τις πιθανότητες να μείνουν στην κατηγορία, με την ελπίδα ότι ο Ηρακλής ή άλλη ομάδα δεν θα εξασφαλίσει άδεια. Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο σύνδεσμος παλαιμάχων των γηπεδούχων βράβευσε τον προπονητή, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, τον μέσο Μανώλη Σιώπη και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκο Ζαμάνη. Γιορτινό κλίμα στη Νέα Σμύρνη μετά το φινάλε του αγώνα, παρά την ήττα, αφού η σεζόν για τον Πανιώνιο είναι πετυχημένη. Η ομάδα μπήκε στην πεντάδα και τα πυροτεχνήματα έδιναν και έπαιρναν.

Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Πρώτη εκτός έδρας νίκη ο Λεβαδειακός, 3-1 τον Πανιώνιο
Πρώτη εκτός έδρας νίκη ο Λεβαδειακός, 3-1 τον Πανιώνιο

Τον πέτυχαν τον σκοπό τους οι "πράσινοι", παρότι μάλιστα βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Και μάλιστα με γκολάρα. Ήταν στο 6ο λεπτό όταν η μπάλα στρώθηκε στον Ταποκό, ο οποίος με βολέ από το όριο της περιοχής σημείωσε ένα καταπληκτικό τέρμα (0-1)!

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ούτε λεπτό δεν πρόλαβαν να χαρούν οι γηπεδούχοι, αφού στο 7' οι φιλοξενούμενοι έφεραν στα ίσια το παιχνίδι. Ο Σουμπίνιο κέρδισε κόντρες από τα στόπερ του Πανιωνίου, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Καραμπουέ που έκανε το πλασέ και βρήκε δίχτυα.

Πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα της Βοιωτίας, η οποία στο 21' σπατάλησε σημαντική ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα. Ο Τόνι Σίλβα από δεξιά απέφυγε τον Σαββίδη, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μπαντής απέκρουσε και διατήρησε το σκορ στο 1-1. Δεν συνέβη το ίδιο στο 25'. Ο Σουμπίνιο εκτέλεσε φάουλ, ο Μεντί έπιασε την κεφαλιά, ο γκολκίπερ του Πανιωνίου ήταν εκτός θέσης και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα!

Γήπεδο: Νέα Σμύρνη

Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκούλας (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Βασίλειος Νικολακάκης (Ηρακλείου), Παναγιώτης Κασσαβέτης (Αιτωλ/νίας)

4ος διαιτητής: Νικόλαος Ρατσιάτος (Αργολίδας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπαντής, Γκιοατά, Ταποκό (57' λ. τρ. Μπάλλας), Μούκταρης, Αντωνιάδης, Καθάριος (60' Λάμπρου), Σιώπης, Μασούρας, Σαββίδης, Μπεν, Μαχμούτοβιτς (73' Γεσίλ).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Φαράντος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Βούρος, Μεντί, Καραχάλιος, Κουλιμπαλί (70' Καλτσάς), Τόνι Σίλβα (84' Γιουσούφ), Σουμπίνιο, Καραμπουέ, Βασιλείου (68' Γιακουμάκης).

Γκολ: 6' Ταποκό / 7' Καραμπουέ, 25' Μεντί, 87' Γιακουμάκης

Κάρτες: 32' Σουμπίνιο, 45' Βασιλείου, 70' Γιακουμάκης, 88' Καλτσάς

Κόκκινη: 90'+4' Καλτσάς

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Στην ανάπαυλα βραβεύτηκε ένας άνθρωπος που έκανε λαμπρή καριέρα στο ποδόσφαιρο και ο οποίος τη σεζόν 1986-1987 πέρασε από τον Πανιώνιο, ο Άγγλος Γκάρι Όουεν.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πάμε πάλι στο ματς. Οι Νεοσμυρνιώτες είχαν την καθολική υπεροχή στο δεύτερο μέρος. Αυτοί είχαν τη μπάλα υπό την κατοχή τους και επεδίωκαν να βρουν τρόπο να φτάσουν στο 2-2. Στο 48' ο Μαχμούτοβιτς έκανε το συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Λεβαδειακός στο δεύτερο μισό απείλησε για πρώτη φορά στο 56', όταν ο Μπαντής έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Καραμπουέ. Στο 68' ο Μαχμούτοβιτς σπατάλησε μοναδική ευκαιρία για το 2-2, όταν από θέση βολής είδε τον πεσμένο Ναμάσκο να μπλοκάρει. Και ενώ οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή, ο Λεβαδειακός στην δεύτερη τελική του β' μέρους σημείωσε και τρίτο γκολ. Ο Καραμπουέ έδωσε στον Γιουσούφ, αυτός στον Σουμπίνιο, που έκανε το σουτ, με τον Μπαντή να διώχνει ασταθώς. Ο Γιακουμάκης πήρε το ριμπάουντ, πέρασε τον γκολκίπερ και πλάσαρε για το 1-3 στο 87'.

Ο Παναγιώτης Μπάλλας που είχε περάσει νωρίτερα στο ματς, κάνοντας ντεμπούτο, αναγκάστηκε να αποχωρήσει στα τελευταία λεπτά ως τραυματίας, λόγω ενός χτυπήματος στο ζυγωματικό. Με δέκα ολοκλήρωσε το ματς και ο Καλτσάς, καθώς επιδίωξε να πάρει δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το 1-3 έμεινε μέχρι τέλους και ο Λεβαδειακός πανηγύρισε την πρώτη του εκτός έδρας εφετινή νίκη.

Πρώτη εκτός έδρας νίκη ο Λεβαδειακός, 3-1 τον Πανιώνιο

Τα στατιστικά του αγώνα

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ