ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόβλημα με Ενσικουλού στον Ατρόμητο, κομπλέ η ΑΕΛ στο Περιστέρι

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ενσικουλού θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα χάσει το ματς με την ΑΕΛ όπως και οι Μανούσος, Κιβρακίδης. Χωρίς προβλήματα στο Περιστέρι η ομάδα της Λάρισας.

Ένα σημαντικό πρόβλημα έχει προκύψει για τον Ατρόμητο καθώς ο Ενσικουλού μετά το ματς με τη Λαμία παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο γόνατο και οι εξετάσεις έδειξαν πως πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει το ματς του Σαββάτου με την ΑΕΛ από το οποίο θα μείνουν εκτός επίσης οι Μανούσος και Κιβρακίδης που συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

Την αποστολή του Ατρόμητου για το παιχνίδι με την ΑΕΛ αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Ουγκράι, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Γαρουφαλιάς και Μπουσούλατζιτς.

ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΜΠΑΡΓΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΛ, ΕΚΤΟΣ Ο ΜΟΡΑΣ

Αναφορικά με την ΑΕΛ ο Βαγγέλης Μόρας μπορεί να επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΛ αυτή την εβδομάδα αλλά ο τεχνικός της ομάδας, Σωτήρη Αντωνίου, τον άφησε εκτός αποστολής για το ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο. Αντίθετα για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας της Λάρισας βρίσκεται ο Μπαργκάν.

Η αποστολή της ΑΕΛ που βρίσκεται στην Αθήνα από το απόγευμα της Παρασκευής αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Γκέκας, Τριποτσέρης, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Γκόικοβιτς, Καρανίκας, Χούμπτσεφ, Ντέλετιτς, Φατιόν, Κόεφ, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι, Ακόστα, Μόρσι, Κούνιτς, Νούσιος, Σαχίτι, Λεοζίνιο και Μπαργκάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ