STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πρόταση-βόμβα για ξένους διαιτητές στα μεγάλα ματς!

ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η κατάσταση από το μεσημέρι της Πέμπτης (1/2) μυρίζει μπαρούτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το επικείμενο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και η ρεβάνς του Κυπέλλου μεταξύ των ίδιων ομάδων, προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και εξελίξεις σε όλα τα στρατόπεδα.

Ήδη ξέρουμε ότι θα έρθουν δύο νέοι ξένοι αρχιδιαιτητές να πλαισιώσουν τον Περέιρα και ουσιαστικά να καπελώσουν τους Τριτσώνη και Κουκουλάκη. Μάλιστα και για τους δύο Έλληνες διαιτητές ακούγεται ότι τον Μάιο θα αποτελέσουν παρελθόν.

Το Sport24.gr έρχεται να αποκαλύψει πως μία από τις προτάσεις της Επιτροπής Εποπτείας της FIFA και της UEFA, είναι να έρθουν ξένοι διαιτητές να σφυρίζουν τα μεγάλα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Κάτι που ακουγόταν το καλοκαίρι, το θέλουν κάποιες ομάδες, αλλά πρόκειται για πρόταση που έχει και μεγάλους πολέμιους.

Σε κάθε περίπτωση πλέον η ΚΕΔ και η ΕΠΟ, δείχνουν αδύναμες να αντιδράσουν σε οτιδήποτε τους έρχεται από το... εξωτερικό και αν τελικά η αρμόδια επιτροπή και ο Περέιρα αποφασίσουν να προβούν σε μία τόσο επαναστατική κίνηση, το ποτάμι δεν θα γυρίσει πίσω. Με τίποτα. Εξετάζεται σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο των ξένων διαιτητών στα ντέρμπι που "καίνε" και που κρίνουν τίτλους, προκρίσεις και όχι μόνο.

Μία τέτοια εξέλιξη θα ικανοποιούσε τον Ολυμπιακό, ο οποίος το ζητάει έντονα και διακαώς εδώ και καιρό. Επίσημα και ανεπίσημα. Το θέμα είναι αν και πώς μπορεί να εφαρμοστεί ομαλά κάτι τέτοιο.

Πότε θα γίνει, αν γίνει; Εύλογο ερώτημα. Προφανώς από τη νέα περίοδο, καθώς τώρα ίσως προκαλέσει μεγαλύτερη φουρτούνα από όση ήδη έχουμε.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΕΠΟ κατά Ολυμπιακού: "Προσχεδιασμένη αθλιότητα"
Ο Περέιρα στηρίζει τον Παπαπέτρου
ΑΕΚ: "Στυγνό και αθέμιτο παιχνίδι επηρεασμού των διαιτητών από τον Ολυμπιακό"
Αντικατάσταση των διαιτητών του ντέρμπι ζητά ο Ολυμπιακός
Επιβεβαίωση: Δυο ξένοι στην ΚΕΔ δίπλα στον Περέιρα!
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ