STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πρόστιμο σε πέντε ΠΑΕ, επίπληξη σε Αναστασίου

Πρόστιμο σε πέντε ΠΑΕ, επίπληξη σε Αναστασίου

Η Πειθαρχική επιτροπή τιμώρησε με πρόστιμο πέντε ΠΑΕ για επεισόδια στην 13η αγωνιστική και με την ποινή της επίπληξης τον Γιάννη Αναστασίου για τα όσα έγραψε ο Ζαχαριάδης στο φύλλο αγώνα.

Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν και οι πέντε ΠΑΕ που βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στον αθλητικό δικαστή για να απολογηθούν για όσα έγιναν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Οι Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ τιμωρήθηκαν από 2.000 έως 10.500 ευρώ ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος επίσης είχε κληθεί σε απολογία τιμωρήθηκε με επίπληξη.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 13ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Αρης:Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της :χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός:Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ι. Αναστασίου (προπονητή):Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Ι. Αναστασίου: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Ι. Αναστασίου την πειθαρχική ποινή της επίπληξης.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων εκατό ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ:Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ