STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Απόλλωνα Σμύρνης

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ / (Α) (Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ / (Α) (Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν και οι τρεις ΠΑΕ που κλήθηκαν σε απολογία με τον Παναθηναϊκό να πληρώνει το υψηλότερο, 7.500 ευρώ, ενώ ΠΑΟΚ και Απόλλωνας Σμύρνης θα κληθούν να καταβάλουν από 1000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο Απόλλωνας Σμύρνης θα πληρώσουν τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής καθώς τιμωρήθηκαν με πρόστιμο από το Πειθαρχικό όργανο της Super League.

Οι πράσινοι μάλιστα θα κληθούν να πληρώσουν το υψηλότερο ποσό απ' όλους καταβάλλοντας 7.500 ευρώ ενώ ο ΠΑΟΚ και ο Απόλλωνας από 1.000.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 3ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Απόλλων Σμ.:«Βάσει των αναφερομένων στο από 11/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 11/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 11/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 11/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 10/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 10/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: «Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή, επτά χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ